Ukrasite mobilni uređaj zanimljivom maskom

Na domaćem se tržištu odnedavno mogu kupiti svjetski poznate maske i kućišta za mobilne uređaje renomiranog proizvođača Case Mate. Ova se kompanija isključivo bavi proizvodnjom futrola za mobilne uređaje te slovi kao vodeći svjetski brand na tom području.
Vidi originalni članak

U ponudi imaju široki dijapazon proizvoda za najpoznatije proizvođače mobilnih uređaja a posebno se ističe opsežan spektar za Apple proizvode. Danas Case Mate posluje u 76 zemalja širom svijeta gdje su osvojili top nagrade i priznanja u području dodataka za mobilne uređaje.

„Iako nam je posao napraviti najbolju zaštitu za Vaš uređaj mi smo si zadali još jedan cilj – da svaki naš uređaj bude izvor dobrog osjećaja.  Uvijek težimo inovacijama – ili kroz dizajn najnovijih uređaja ili suradnjama s najboljim umjetnicima iz svog područja. Naš originalni dizajn fuzija je funkcionalnosti, zanimljivih oblika i boja. Inspiraciju crpimo od najboljih dizajnera i najnovijih modnih trendova, a spajajući  trendove, najkvalitetnije materijale i zanimljive uzorke stvaramo više od same futrole“, ističu iz kompanije.

U Hrvatskoj se trenutno mogu kupiti Case Mate proizvodi namijenjeni zaštiti Apple, Samsung, HTC i Nokia mobilnih uređaja.

Potražite ih u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke Movens d.o.o. te na službenoj stranici. www.movens.com.hr.

U galeriji detaljnije pogledajte ponudu...

Posjeti Miss7.24sata.hr