Tri stylinga za modernu poslovnu ženu

Davor Puklavec/Pixsell
Silvia Rusac, sretna dobitnica makeover „Budi zaposlena sa stilom“ posljednjih tjedana uživala je u malim ženskim radostima – frizuri, shoppingu i šminkanju. Rezultat je stilska promjena koja ju je oduševila!
Vidi originalni članak

„Uistinu sam uživala. Shvatila sam koliko mi nedostaju te sitne radnosti u kojima uživa svaka žena. Ovaj makeover me je potaknuo da odvojim vremena za sebe. Već sad sam unaprijed dogovorila termin u frizerskom salonu Trilab kako bih obnovila boju i njegovala kosu“, objasnila je Silvia.

Upravo u frizerskom salonu Trilab Silvia je započela svoj makeover i to testiranjem kose kako bi zajedno s master stilisticom i edukatoricom Dajanom Brlić saznala kakve kvalitete joj je vlasište i kosa. Sukladno tipu Silvijine kose, stručni tim Trilab salona odabrao je prikladne Schwarzkopf Professional proizvode.

Uslijedio je pravi užitak – shopping odjeće i obuće. U društvu modne novinarke i stilistice Mije Dropuljić, Silvia je posjetila multi-brend trgovinu Modianu gdje je odabrala tri potpuno različita stylinga u kojima je glavna zvijezda ljetna haljina.

U prvom stylingu dominira crvena haljina jarke boje koja je iznenadila Silviu koja posljednjih godina pretežito nosi crnu, bijelu i bež boju. U duhu ljeta, odabran je plavi sako koji je zaokružio ovaj pomalo mornarski look.

Drugi styling je pokazao kako i njene najdraže boje, bijela i bež, mogu biti sve samo ne monotone. Odabrana je retro haljina s upadljivim uzorkom na kockice, a kombinarana uz neobičan sako koji je mješavina klasičnog sakoa i bajkerske jakne.

„Ovaj sako me posebno oduševio. Na poslu inače nosim većinom sakoe, no oni su pretežito klasičnog oblika i poprilično dosadni. Zanimljivo je kako se i neobični komad možu uklopiti u poslovni look. Posebno mi se sviđaju nabrani rukavi“, komentirala je Silvia.

Treći styling prikladan je za posebne poslovne domjenke, ali i večernje izlaske. Besprijekorna Silvijina linija istaknuta je uskom smeđom haljinom, no kako je Silvia karakterom sve samo ne obična, birana je haljina s dodatnim ukrasom.

Styling je zaokružila neutralna torbica klasičnog oblika koja zbog svojih boja paše uz sva tri stylinga. Naime, poslovne žene nemaju vremena svaki dan razmišljati koju torbu nositi uz koji styling, a kamoli razmještati sve stvari. Zbog toga je jedna neutralna i praktična torba must-have u njihovom ormaru.

Bilo je potrebno odabrati jedne cipele koje će biti šlag na kraju novog Silvijinog poslovnog looka. Trgovina obuće Peko bila je izvrsna adresa u kojoj je sretna dobitnica odabrala ljetne cipele na punu petu. Plava boja i smeđa peta pretvorile su ove cipele u prikladan i prije svega udoban i praktičan odabir.

Nakon uspješnog shoppinga Silvia je uživala u tretmanima u frizerskom salonu Trilab. Osim njege, sretna dobitnica je dobila novu boju te frizuru uz pomoć kojih je njena oštećena kosa ponovno zablistala.

Kozmetička kuća Deborah i vizažistica Željka Horvat pobrinuli su se za novi make up look. Uz pomoć nove Deborah aplikacije Profashion & Deborah Milano NEW Look, odabrani su Silvijini idealni kozmetički proizvodi s kojima  su kreirana tri looka: dnevni, koktel i glam.

„Ne znam koji dio ovog makeovera mi je bio draži. Možda sam najviše uživala u novoj frizuri jer mi je kosa uistinu trebala dobar tretman. No, kao i svaka žena uživala sam u shoppingu i ostala sam iznenađena kako mi dobro stoje boje i uzorci. Mislim da ću se i u idućoj kupnji odvažiti na nešto neobičnije. Cipele su savršene, čim sam došla doma obukla sam ih i hodala stanom. Drago mi je i što sam dobila savjete i profesionalnu šminku, a posebno se veselim isprobati proizvode i sama kreirati svoj poslovni make up“, oduševljeno je za kraj komentirala Silvia.

U galeriji detaljnije pogledajte novi Silvijin look...

Posjeti Miss7.24sata.hr