Trgovina Diadora napokon u Hrvatskoj

Dugo očekivana prva hrvatska trgovina Diadora otvara se 20. ožujka u Zagrebu u Slavonskoj aveniji. Diadora Factory Store Outlet, jedinstvena trgovina modernog stila na 300 kvadrata, hrvatskim će obožavateljima ponuditi najnovije kolekcije jednog od vodećih svjetskih brendova.
Vidi originalni članak

U trgovini će Diadora kolekcije biti na posebnim akcijama i popustima od 30-50% tijekom cijele sezone. Tijekom vikenda otvaranja, 20. i 21. ožujka, prvi će kupci moći uživati u brojnim iznenađenjima. Legendarni su sportski brend Diadora tijekom posljednjih 40-tak godina proslavili brojni sportski prvaci, a upravo nas najpoznatija kolekcija Heritage vraća u vremena najvećih sportskih uspjeha i pobjeda 70ih.

Ekskluzivna Diadora kolekcija Heritage predstavlja avangardni, nadmoćni i superiorni stil brenda Diadora. Ova kolekcija ručno je izrađena od luksuznih materijala, a dizajnirana je u suradnji s renomiranim svjetski poznatim dizajnerima. Uz prepoznatljivu Heritage kolekciju, u Diadora Factory Storeu kupci će moći pronaći casual i leisure obuću iz kolekcije Generation 2.0.

Brend Diadora iz godine u godinu prati modne trendove i urbani životni stil, no opet zadržava svoju autentičnost. Diadora je ikona sportskog naslijeđa koju obogaćuju tehnološke inovacije i prihvaćenost od najvećih sportaša u povijesti. Inspirirana je modelima iz 70- ih i 80- ih čije boje i stil prevladavaju u kolekcijama. Ljubitelji trčanja, jogginga, tenisa i nogometa bit će oduševljeni Diadora linijama namijenjenim pojedinim sportovima.

Hrvatski obožavatelji brenda Diadora zasigurno će u novoj trgovini pronaći svoje omiljene modno-sportske komade 20. i 21. ožujka te ostvariti brojne popuste. Diadora Factory Store Outlet bit će otvoren radnim danom, od ponedjeljka do petka, od 10 do 20 sati, te subotom od  10 do 18 sati u Slavonskoj aveniji 51i u Zagrebu. Na istom mjestu nalazi se i veleprodajno skladište po principu Cash&Carry za male veleprodajne kupce.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr