Trendi obuća za proljeće

ShoeBox, koji nas iz sezone u sezonu oduševljava modelima cipela popularnih brendova Jessica Simpson, BCBGeneration, Vince Camuto i Lucky Brand, predstavio je prve vjesnike proljeća.
Vidi originalni članak

Dok i na proljeće nastavljamo s trendom djelomično transparentnih cipela, na obzoru su nove verzije providnih modela s mrežastim insertacijama. Rado viđen ombre trend premješta se na našu obuću i donosi savršene rezultate za kojima su se Hrvatice i službeno već pomamile. Za vječne klasičarke tu su nove jednobojne salonke za poslovne i večernje kombinacije, a ljubiteljice ležernog stila lako će se odlučiti na balerinke s gumenim inseracijama ili pak sveprisutne tenisice na petu. 

Ombre trend

Najprije u kosi, zatim na odjeći i sada napokon – na cipelama. Poderaste i crno-bijele Jessica Simpson štikle dolaze u dvije verzije – peep toe i s laganim špic vrhom. Jessice su na glasu su kao najudobnije štikle s dobro centriranim petama i mekano obloženom unutrašnjosti, zbog čega je lako zaboraviti da se nalazite na 10-15cm od tla. 

Transparentno

Kuća BCBG prošlog je proljeća predstavila BCBGeneration Cynthiu, prvu transparentnu cipelu koja je stigla u Hrvatsku. Svoju verziju trenda sada donosi i Jessica Simpson. S nešto više kože i manje prozirnih dijelova, novi modeli ne 'gužvaju' prstiće zbog čega nailaze na još više poklonica.

Mrežasto

Novi modeli već spomenute proslavljene Cynthije vežu se na prošlogodišnju transparentu priču, no prozirne insertacije sada su zamijenjene mrežastima, pa postaju nosivije i u dnevnim kombinacijama.

Neke nove balerinke

Nakon što su viđene na Chloe reviji, ovakve balerinke postale su must have u ženskim ormarima. Gumeni remenčići oko gležnja posebno se sviđaju vlasnicama užih stopala, koje često imaju poteškoća s nogom koja 'klizi' iz običnih balerinki. 

Prvi proljetni izlog ShoeBoxa nadopunjen je i salonkama, čiji je veliki izbor proslavio ovaj lanac trgovina. One sada dolaze u novim izvedbama i bojama te sigurno neće razočarati ljubiteljice jednostavnosti i minimalizma. Kompletne proljetne kolekcije američkih brendova na police stižu početkom ožujka, kada će biti otrkiveni i novi modeli Vincea Camuta, inače nagrađenog Manolo Blahnik Lifetime Achievement Awardom prošle godine.

U ShoeBoxu otkrivaju da uskoro kreću i s web prodajom, čime će svi njihovi modeli postati dostupni ljubiteljicama cipela koje u svojoj blizini nemaju ShoeBox trgovinu. 

U galeriji detaljnije pogledajte prve modele cipela iz trgovine ShoeBox...

Posjeti Miss7.24sata.hr