Trendi dizajnerske slušalice

Pazite na svoj styling-a i pomno kombinirate odjevne komade? Kao točka na i trendi i elegantnog stila ubrajaju se moderni gadgeti koji već odavno nisu samo poželjan uređaj nego i modni dodatak. A upravo te osobine posjeduje premium bluetooth privjesak Novero Victor.
Vidi originalni članak

Nosi se kao privjesak koji se obavija oko vrata te se prikopča na košulju ili jaknu, kako bi uvijek bio pri ruci. Novero Victor ne izgleda samo dobro, već je i ručni rad vrhunskih majstora. Napravljen je od kvalitetne crne plastike visokog „piano“ sjaja sa završetkom od brušenog srebra.

Ovaj se proizvod sastoji od dva djela povezana kablom. Na tijelu se nalazi jedan multifunkcijski gumb i prekidač za glasnoću. S druge strane nalazi se slušalica koja se umetne u uho kako bi bez potrebe za držanjem uređaja mogli telefonirati.

Victor donosi dvije stvari – prekrasan izgled i izvanrednu kvalitetu zvuka u bučnom i mirnom okruženju. Nosi se diskretno na reveru odjela ili košulje, a pruža nezaboravno handsfree iskustvo sa dual-mikrofon senzorom i najnovijom tehnologijom za smanjenje buke. U razgovoru će baterija držati do 5 sati, a napuniti se može pomoću mikro-USB punjača. Victor se jednostavno povezuje sa svim mobilnim telefonima. Korištenje je olakšano i zahvaljujući automatskim uparivanjem čim prethodno spojeni mobitel dođe u domet.

Cijena ovog uređaja iznosi 1.899 kn, a kupiti se može u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke Movens d.o.o. 

Posjeti Miss7.24sata.hr