Trčanje sa stilom: Tip top od glave do pete

Reebok
Svoj modni stil možete pokazati u bilo kojoj situaciji. Krenuli ste trčati, a kao prava fashionistica u svoj sportski stajling sada možete ubaciti i trendi metalik nijanse
Vidi originalni članak

Počeli ste s prvim treninzima trčanja u obližnjem parku. Iako još uvijek ne idete daleko od stana, a sigurno se ni na polumaraton nećete prijavljivati još neko vrijeme, ne znači da trebate trčati u staroj trenirci i običnoj majici. Naravno da želite izgledati moderno i 'stajliš', ali bitno je nositi i kvalitetne materijale.

Prvo od čega trebate krenuti kod opreme za trčanje su tenisice. Vidjeli ste one lijepe ljubičaste u izlogu dućana, a možda razmišljate i o onima sa šljokicama, ali za vaše zglobove i stopala bitno je u čemu trčite pa pripazite da uz lijep izgled tenisice budu kvalitetne. Obuća za trčanje s 3D pjenom maksimalno i precizno amortizirat će prijelaz s prstiju na pete pri kretanju. Gornji dio treba biti gladak i bez šavova jer je stopalo stalno u pokretu te treba stabilnost i udobnost.

Moderni materijali su potpuno stajliš

Danas je odjeća za trčanje napravljena od posebnih materijala koji odvode znoj kako bi koža ostala hladna i suha. Tajice i majice su potpuno prilagođene modernoj ženi. Uz džep za pohranu u koji možete spremiti omiljeno sjajilo za usne i ključeve bit ćete potpuno slobodni i neopterećeni tijekom trčanja.

Nove kolekcije nude majice i potkošulje koje osiguravaju potpunu prozračnost za ljetne temperature, ali i različite boje i printove koji se mogu odlično kombinirati uz tenisice. Metalik nijanse su postale "basic" ove sezone, a osim što se u vašem ormaru već sigurno nalazi pokoji zlatni ili srebrni komad, od sada možete i trčati u svjetlucavom.

Sagorijevanje kalorija u omiljenim bojama svakako će biti dodatna motivacija za ponovni odlazak na trening. Sportske kombinacije možete objavljivati i na svom Instagram profilu jer i najveće zvijezde poput Gigi Hadid rado pokazuju kako izgledaju dok vježbaju.

'Skrolajući' kroz omiljene profile na Instagramu, sigurno ste primijetili i sportske grudnjake. Osim što izgledaju cool i lijepo, pružaju udobnost i podršku grudima tijekom velikih napora. Cirkulacija se normalno odvija, a kako biste je još više prirodno potaknuli, poslužite se malim trikom. Tijekom tuširanja izmjenom tople i hladne vode potičete cirkulaciju grudi te tako potpuno prirodno utječete na čvrstoću i mišiće dojki. Uz pravilne treninge i prehranu, dobru opremu i male trikove tijelo ćete sigurno vrlo brzo dovesti u odličnu formu.

Posjeti Miss7.24sata.hr