Timberland slavi 40 godina žute čizme

Počelo je prije 40 godina s originalnom žutom čizmom, zvanom Timberland, koja je postala tako popularna da je cijela tvrtka promijenila ime u Timberland. S linijom vrhunskih proizvoda tijekom godina, Timberland je postao vodeći „outdoor“ brend na svijetu.
Vidi originalni članak

Danas Timberland nastoji biti još bolji. Novi stilovi, inovacije, nove kolekcije. 2007. Earthkeepers kolekcija  sastojala se samo od jednog para čizama, danas je to najekološkija linija obuće u svijetu, koja kombinira izgled i performanse s ekološki prihvatljivim materijalima. Danas je Timberland brand za generaciju koja cijeni autentičnost, održivost  i  kvalitetu. Timberland je danas brand inspiriran prošlošću. Brand čije je vrijeme došlo. Best then. Better now. 

Inspirirana grubim elementima Nove Engleske, žuta, vodonepropusna čizma predstavljena je 1973. godine. Dizajnirana da osigura trajnost, zaštitu i  jednostavan, vječni stil, ova čizma je bila prva svoje vrste – i sigurno je ostala i danas najbolja u klasi, te predstavlja nezaobilaznu trendi obuću nove generacije dostupne u velikom izboru boja i izvedbi. Sada slavimo 40 godina ove ikone, njezina kvaliteta, autentičnost i naslijeđe izdržljive i vodonepropusne čizme nastavlja s novim kolekcijama napravljenima za današnjicu.

U ponudi je i nova Newmarket linija muških čizama, novi pogled na klasičnu žutu čizmu -  ova linija nudi udobnost, ekomaterijale i premium kožu uz moderniju, dorađenu siluetu, ove čizme su spremne da ih odvedete u gradske avanture.

Timberland store

  • Zagreb, Arena Centar, tel. 01/555 65 45
  • Zagreb, TC Cvjetni, tel. 01/483 33 50
  • Zagreb, City Center One West , Jankomir 33, tel. 01/5496 106 
  • Split, PTC Joker, Put Brodarice 6, tel. 021/396 842
  • Zadar, TC Relja, 023/300 087

Timberland footwear store

  • Zagreb, Masarykova 26, tel. 01/4830 064

Timberland obuća raspoloživa je i u Shooster lancu trgovina obućom.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr