Svečana moda ima adresu

Maggie Sottero, Ana Milani, Sherri Hill, Terani Couture, Cavalli i brojni drugi svečani modni brendovi napokon su našli svoje mjesto u, kako mnogi kažu, najljepšem salonu vjenčane i svečane mode - Wedding Cityju u Westgateu. U samo godinu dana ovaj je salon postao ‘’the place’’ za sve mladenke i mladence, ali i one kojima je potrebna svečana odjeća.
Vidi originalni članak

Kao što mu samo ime govori Wedding City je, ne baš mali, grad vjenčanja s više od 800 vjenčanica na jednome mjestu, nekoliko stotina večernjih haljina za mame, kume i prijateljice. Za muškarce koji se žele odijevati modernije i u svečanija odijela diskretnog ili jačeg sjaja, tu je paleta odijela u svim veličinama, svečanim i poslovnim krojevima vrhunske izrade. Tko između 800 vjenčanica i petstotinjak večernjih haljina i odijela ne nađe ništa za sebe, možda ne razmišlja ozbiljno o vjenčanju.

U ovoj bajci u bijelom na 760 m2 na tijekom cijele godine mogu se naći i svečane haljine, odijela, vjenčanice, cipele i sve potrebno za vjenčanje. Ove godine u trendu su vjenčanice sirena i princess kroja, na velika se vrata vratila čipka, a posebna se pozornost pridaje dekolteu i leđima. Kumama je dozvoljeno sve osim bijele boje. U trendu su lagane i duge haljine od lepršavih materijala, pripijene haljine koje pokazuju lijepu figuru, i sve uz više kristalića. Ove su haljine super za djeveruše, a u kraćoj verziji i za maturantice.

Uz poznate svjetske brendove poput Maggie Sottero, čija kolekcija 2014. očarava raskošnim modelima, bogatom čipkom i kristalićima, odijela Roberto Cavalli, Karizma, Markulin vjenčanice i večernje haljine Ana Milani, Wedding City nudi i najbogatiji izbor accessoresa – od prsluka i bolera, do leptir mašni, kravata i za djevojke ove sezone vrlo IN – ukrasa za kosu i velova. 

Velika prednost Wedding Cityja je što se ovdje može kupovati i radnim danom i vikendom – subotom i nedjeljom, kad su drugi saloni zatvoreni, a vi imate najviše vremena za shopping. Uz to u Wedding Cityju se svečana odjeća i nakit mogu kupovati tijekom cijele godine, a ne samo za blagdane, što je posebno drago maturanticama.

Uz klasična odijela diskretnog sjaja, moderni su slim fit modeli visokog sjaja, uskih revera, na jednostruko kopčanje. Boje variraju ovisno o dobi godine od svijetlo sive do antracit i crne. Kravate su uske, a manžet gumbi poželjni. Dok mladenci sve više pribjegavaju prslucima i plastronima (vrlo širokim i kratkim kravatama) ili  kravatama s prstenom, za kumove i očeve i dalje je klasična kravata s prslukom najbolji izbor. Sve više se i muški dio obitelji usklađuje u bojama prsluka ili barem kravate.

Haljinice i odijela za dječake od 1-16 godina, te cijeli krsni program, toperi za torte, dekoracije za uređenje prostora- vaze, svijeće i cvijeće, čak i pozivnice, zahvalnice i kutijice za kolače – sve je tu i čeka male djeveruše, pričesnike, mališane koji u svečanoj prigodi trebaju lijepo izgledati..

White & Night by Wedding City

Želeći ugoditi mladenkama kvalitetnim vjenčanicama po pristupačnim cijenama Wedding City pokrenuo je vlastitu liniju vjenčanica White by Wedding City. U prvom predstavljanu domaćem tržištu vjenčanicu Tatiana i cijelu kampanju novog brenda predstavlja lijepa Tatjana Grivić. Fotografije snimljene u hotelu Trakoščan napravila je Martina Hohnjec/Timeless photography, make up: Ivana Zbukvic Savic/Anavi. Cijena haljina je je od 2.000-3.500 kn za najam, i od 3.000-4.500 kn za kupnju.

U drugoj polovici veljače, 21.- 23.02. uz već poznati Late Night Shopping, u Westgateu se održava i Wedding Expo, sajam vjenčanja s više od 130 izlagača, od onih najmanjih privatnika, do velikih i poznatih brendova. Održat će se i velika modna revija kolekcija 2014. Pozvani ste! Detaljnije pogledajte na službenoj stranici.

Posjeti Miss7.24sata.hr