StyleBook lookovi kolovoza

Stylebook
Pravo ljeto je napokon užarilo ulice, a naše StyleBookerice su se prihbatile maštovitih kombinacija koje su uljepšale tople dane.
Vidi originalni članak

Minice i tunike idealan su odabir za vruće dane, a to jako dobro znaju i cure koje su osvojile ''Cool look'' bedževe, The_Caramel_Dream i Jelena_B. The_Caramel_Dream odlučila se za pastelnu minicu a kroja koju je kombinirala uz upadljivu plavu košulju i trendi čizmice. Točka na i stylingu zasigurno su glomazne sunčane naočale. Nešto ležerniji look odabrala je Jelena_B s jednostavnom tunikom s natpisom. Školska torba kobaltne boje i neobične sandale upotpunile su ovaj cool look.

Svojim ljetnim kombinacijama oduševile su nas i antonela13 i coccinellidae. antonela13 je za šetnju prirodom odabrala slatku kratku haljinu u pravoj ljetnoj plavoj nijansi koju je upotpunila detaljima u crvenim i ružičastim bojama. Statement ogrlice i balerinke s remenčićima i mala torbica pravi su damski dodaci. coccinellidae odlučila se za sportsku eleganciju kombiniravši traper kombinezon uz sportsku majicu i odlične gležnjače s otvorenim prstima. Zaslužen bedž za ''Cool look''!

Bedž ''Pohvala redakcije'' zasluženo je otišao kod djevojkaodmode i Click4Chic. djevojkaodmode također voli plavu boju koju je ovom prilikom kombinirala na kratkim hlačicama s bijelom košuljom koja na sebi ima motiv ptica. Ravne sandale s remenčićima i statement sunčane naočale odlični su detalji, baš kao i pismo torba i nekoliko šarenih narukvica. Sunčane naočale IN su detalj i kod Click4Chic koja je kombinirala njihove bijele okvire uz detalje na crveno-bijeloj haljini. Retro ruksak i glomazne sandale pravi su začin ovom stylingu.

Redakciju su oduševile i nove StyleBookerice fashioncupcakel i andreakrux. fashioncupcakel odlučila se za romantičnu haljinu nježne breskvaste boje koja je ukrašena volanima i lijepo pada, a detalji poput sandala i zlatnih visećih naušnica dali su pravi morski šarm kombinaciji. andreakrux više preferira rokerski styling te je uskladila poderane traperice i klasičnu bijelu majicu uz tenisice životinjskog uzorka i kožnu jaknu. Mačkaste sunčane naočale toliko podižu look, da bi ih i mi rado imali u kolekciji!

Bedž ''Styling tjedna'' otišao je The_Caramel_Dream i holly00. The_Caramel_Dream odabrala je pravi ljetni look suknje A kroja s prugicama koju je kombinirala uz majicu upadljive plave nijanse. Nježni detalji poput smeđe torbe i sandala izvrsno su se uklopili, baš kao i sunčane naočale. Trend floralnog uzoraka ne jenjava već nekoliko sezona, a holly00 ga zna odlično kombinirati. Kratke hlačice ukrašene čipkom uskladila je uz oversized košulju, a trendi sandale i sunčane naočale šećer su na kraju.

Iako je ljeto, večernji sati znaju biti svježiji pa je potrebno imati dobru jaknu. Fashionbreath je uz svoju casual ljetnu kombinaciju kratkih traper hlačica i majice na prugice nadodala bež sako s podvrgnutim rukavima. Velika torba i sandale s platformom upotpunile su look koji je i ponio titulu 'stylinga mjeseca'. Naša nova StyleBookerica fashion.junkie nas je oduševila već svojom prvom kombinacijom. Suknja s cvjetnim uzorkom i jednostavna bijela košulja kombinirane su sa statement ogrlicom i damskom torbom i balerinkama. Izvrstan dnevni styling koji lako postaje i poslovni!

Pratite i vi Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih. Utrka za nove stylish bedževe kolovoza kreće! Pokažite nam kako provodite ovo ljeto i možda i vi osvojite titulu 'Styling mjeseca'!

Priključiti se možete ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje Stylebookerice kolovoza...

Posjeti Miss7.24sata.hr