StyleBook lookovi koji su obilježili veljaču

Privatno
Veljača je prošla u znaku promjena vremena i zaista toplih dana koji su inspirirali naše članove StyleBook zajednice za odlične kombinacije. Svoje stylinge prezentirale su sad već vjerne korisnice StyleBooka, ali i neka nova lica koja su u kratkom roku osvojila modna srca čitatelja i same redakcije.
Vidi originalni članak

Svojim odličnim rokerskim stylingom nas je osvojila fashiontnt. Jednostavne traperice skinny kroja i bijela majica uvijek su dobar izbor, a posebice uz kožnu jaknu i visoke potpetice. Razbarušena frizura svakako je upotpunila dojam. Nešto nježniji look odabrala je Mademoiselle_ivy kombiniravši zanimljive traperice s trendi majicom s duhovitim printom i pastelnom jaknicom.

Odličan muški casual styling pokazao je D_Neff svojom trendi, ali ležernom kombinacijom u kojoj je kombinirao kariranu košulju, hlače u boji te upadljive detalje poput kape, sunčanih naočala i izvrsnih cipela s plavim vezicama. Svojim retro izričajem nas je opet osvojila Lili_Marleen u jednostavnoj crno-bijeloj kombinaciji. Pencil suknja i klasičan sako upotpunjeni košuljom s volanima i šeširom dali su pravu vintage notu ovom StyleBook mjesecu.

Pohvale redakcije osvojile su Renchica inwithdnew. Renchica je za neobaveznu šetnju kombinirala traperice i jednostavnu crnu vestu te je styling podignula šalom, funkcionalnom torbom i glomaznim sunčanim naočalama. Inwithdnew je pak iskoristila prve tople dane obasjane suncem za suknju pepita uzorka, majicu s duhovitim natpisom i tenisice koje su ove sezone must have svake kombinacije.

Crno-bijela kombinacija uvijek je dobar odabir, a otkačene tajice dale su novu dimenziju čipkanoj haljinici. Stoga je maja001 zahvaljujući odličnom spajanju nespojivog zaslužila bedž ''Pohvala redakcije''. Click4Chic je odabrala toplije komade poput bijele dolčevite i sivih hlača koje je upotpunila sjajnom kratkom jaknicom i cipelama koje su oduševile trendseterice.

Bedž ''Styling tjedna'' otišao je još jednom muškom članu, slavenu94. Mnogi muškarci izbjegavaju skinny kroj traperica, lai ih je slaven odlično iskombinirao uz jednostavnu crnu majicu i statement remen te visoke tenisice. Sunčane naočale, kapa i kožna narukvica dali su rokersku notu cijelom looku. U rokerskoj kombinaciji s dozom romantike odlično se snalazi Jelena_B koja je kombinirala pencil suknju i čarape u istoj boji te majicu s motivom i sunčane naočale. Čizme su izvrstan odabir, a ono što je svakako dalo točku na i stylingu je duga i njegovana kosa.

Krajem mjeseca je stiglo i hladnije vrijeme, ali to nije spriječilo Click4ChicMademoiselle_ivy da zablistaju. Tako se Click4Chic odlučila za slojevitu kombinaciju u crnim tonovima u kojoj se ističe odlična intenzivno crvena torba, a upravo je taj styling dobio bedž ''Styling mjeseca''. Mademoiselle_ivy je odabrala traperice i trendi tuniku s nježno roza jaknom ukrašenom krznom i istobojnom šarmantnom kapicom.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr