Što radi, voli i nosi Budi.IN redakcija?

Instagram/Nives Celzijus
Portal Budi.IN već je dugo vaša najdraža fashion&beauty adresa, no uvijek vas je zanimalo što se zapravo odvija u samoj redakciji? Pratite redovito službeni Instagram profil i doznajte što trenutno radi, voli, nosi i gdje se zabavlja redakcija.
Vidi originalni članak

Redovito osvježen profil daje svakom čitatelju mogućnost da osjeti i bude dio Budi.IN redakcije. U stvarnom vremenu kroz autorske fotografije doznajte na kojim pričama radi redakcija, što nosi i na koja mjesta izlazi. 

Kako to izgleda iza kamere?

Portal Budi.IN poznat je po svojoj bogatoj produkciji u vidu brojnih terenskih snimanja, ali i praćenju vodećih fashion&beauty evenata, poput brojnih modnih tjedana i predstavljanja novih brendova na hrvatskom tržištu. Niti jedan dan u redakciji nije isti, a dinamičan radni dan raznolik je i zanimljiv. Uz fotografije s lica mjesta, pratite kako izgleda klasično-neklasičan radni dan. Budite u prvim redovima vodećih modnih evenata, pratite nove kolekcije, snimanja i prvi doznajte tko će gostovati na vašem najdražem portalu.

Što nosi i koristi Budi.IN?

Osim što možete pratiti redakciju na brojne terene i evente, također doznajte koje modne dodatke ona nosi, što od kozmetičkih proizvoda koristi te bez čega ne može zamisliti svoj dnevni outfit.

Zabava sa stilom

Veliki broj evenata ima i dozu svog glamura – ispijanje šampanjca, slatki zalogajčići i mini koncerti. Budi.IN donosi one slatke male detalje koji uveseljavaju redakciju svaki dan. No, kad radno vrijeme završi, započinje i ona privatna zabava koju vam portal neće uskratiti. Doznajte gdje i kako ljetuje redakcija, kako se opušta, što čita, koje filmove voli, na koju glazbu pleše...

Pratite Instagram profil svog najdražeg fashion&beauty portala i budite i vi dio redakcije!

U galeriji detaljnije pogledajte dio slika sa službenog Instagram profila...

Posjeti Miss7.24sata.hr