Što nosi Franka Batelić na koncertu Beyonce?

Grgur Žućko/PIXSELL
Mlada pjevačica Franka Batelić će u srijedu, 17.4. imati priliku nastupati kao predgrupa na zagrebačkom koncertu glazbene dive Beyonce. Budi.IN doznaje kako će za tu priliku odjenuti kreaciju mladog hrvatskog dizajnera Manuela Maligeca.
Vidi originalni članak

Franka Batelić je poznata po tome što podržava hrvatski dizajn, a ujedno je i zaštitno lice modne kuće Diadema. Mladoj pjevačici je dodijeljena velika čast da zagrije publiku prije nego Beyonce izađe na pozornicu. Beyonce je poznata po svojim raskošnim kostimima i stylinzima koje nosi na svojim spektakularnim nastupima, pa ne sumnjamo da će tako biti i na koncertu koji se održava u Areni.

Beyonce će biti zadužena za šljokice, perje i lance, a Franka za pročišćenu eleganciju. Naime, iz pouzdanih izvora doznajemo kako će se mlada Riječanka predstaviti u jednom novom svijetlu i to u minimalističkom stylingu mladog perspektivnog dizajnera Manuela Maligeca.

Manuel je već svojom prvom kolekcijom, u kojoj se poigrao kožom i minimalističkim dizajnom, oduševio hrvatske ljubiteljice mode. Svojom drugom kolekcijom na nedavno održanom Cro a Porteru je također pobrao ovacije. Vjerujemo kako će koncert biti spektakularan i da će Beyonce napraviti show kao i uvijek, a i vrlo smo znatiželjni koju će kreaciju iz posljednje Manuelove kolekcije Franka odabrati. Tko zna, možda baš jednu od priloženih na fotografijama?

Manuelove kreacije detaljnije pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr