Startas na Olimpijadi u Riju!

Borovo d.d. i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) su u ponedjeljak 2. lipnja potpisali Ugovor o gospodarskoj, promidžbenoj i sportskoj suradnji do završetka Olimpijskih igara u Riju 2016. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Borova d.d. Gordan Kolundžić i glavni tajnik HOO-a Josip Čop, u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše,  te vrhunskih hrvatskih sportaša,  europskog  prvaka u gimnastici Marija Možnika, srebrnog olimpijca, te europskog i svjetskog prvaka u veslanju Damira Martina, brončane olimpijke u taekwondou Martine Zubčić, odbojkašice Mie Jerkov, Maje Poljak i Ane Grbac te evidentnog kandidata za OI Rio 2016. boksača Filipa Hrgovića.
Vidi originalni članak

Borovo u hrvatsku olimpijsku obitelj ulazi sa svojim Startas brandom koji je na tržištu od 1976. godine. Startas je povijesno vezan uz sportske trenutke i velike sportske događaje. Kreiran je i izrađen za igrače stolnog tenisa. A, 1987. godine je bio službeni spozor Univerzijade u Zagrebu.

Danas je Startas modno-sportska priča s dušom i poviješću koja je prepoznata i cijenjena i izvan Hrvatske. Radi se o vrhunski kvalitetnoj tenisici. Startas izrađujemo ručno u našoj tvornici u Vukovaru od samo prirodnih materijala: platna i prirodne gume. Istom tehnikom kao i 1976. godine. Dajemo vrhunsku hrvatsku kalitetu, hrvatski dizajn, tradiciju i na neki način simbol Hrvatske kroz Borovo i Vukovar. Hrvatski sportaši daju kredibilitet cijeloj priči u Hrvatskoj  i idealni su glasnogovornici izvan Hrvatske. Prvo, na Europskim igrama u Bakuu. A zatim i na Olimpijskim igrama u Rio de Janieru. Želimo im puno zadovoljnih trenutaka i ponosno nošenje Startasa u Ritmu Ria."

Predsjedniku HOO-a Zlatku Mateši i glavnom tajniku Josipu Čopu uručen je njihov par Startas tenisica.

Ovo je jedan od netipičnih ugovora na koji smo jako ponosni. Sportaši i sportašice su najbolji promotori Hrvatske, a uz to imamo čast promovirati hrvatski dizajn i kvalitetu iz Borova, Vukovar.  Takva sinergija hrvatskog gospodarstva kroz potencijal ovih mladih ljudi je izuzetno važna. Od sada su HOO i Borovo partneri i što god Borovo kreira, mi ćemo nositi!“,  naglasio je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Nazočni sportaši su se složili da je povezivanje Startasa i sportaša primjer je dobrog partnerstva. Svaki sportaš treba udobnu i  kvalitetnu tenisicu i za sportske izazove, ali i za opuštenje i druženje. Startas to predstavlja. Veliko je zadovoljstvo nositi Startas jer se radi o Borovu, Vukovaru i Hrvatskoj. Ali, Startas je danas nešto što je zabavno i moderno.

Trenutno smo uručili 200 pari Startas tenisica, a kroz narednu godinu truditi ćemo se opremiti hrvatske olimpijce zajedničkom dizajnerskom kolekcijom s hrvatskim obilježjima. Također, neće izostati niti ovakvih sezonskih modnih Startasica koje možete vidjeti na našim odbojkašicama. Nadamo se da će ih primjetiti i u Brazilu. Prve Startas tenisice nosit će sudionici Europskih igara koji će u Baku otputovati 8. lipnja", rekla je voditeljica Marketinga, Borovo.

Potpisivanju ugovora HOO-a i Borovo d.d. nazočili su  promotor Borova, nositelj zlatne i srebrne olimpijske medalje vaterpolist Dubravko Šimenc, pomoćnik glavnog tajnika za marketing Ranko Ćetković.

Posjeti Miss7.24sata.hr