Ili sam predinamična ili lijena, takav mi je i stil

Barbara Repe H&M bunda
Za nju si već sigurno čula. Jelena Žnidarić poznatija kao Zsa Zsa, mlada je glazbenica za čiji su uspjeh zaslužni predivan glas, ali i stil je izdvaja iz mase. Stoga smo je priveli na razgovorčić o odijevanju i drugim tajnama dobrog izgleda
Vidi originalni članak

"Ljubav prema glazbi sam otkrila vrlo rano. Dolazim iz kompletno glazbene obitelji i to je sve nekako došlo prirodno… Već kao mala sam znala da želim biti pjevačica, ali ne na onaj način kad si klinac pa sanjaš čas da budeš vatrogasac, čas doktor, pilot… znala sam da ću se time baviti u životu", ispričala nam je Jelena Žnidarić odnosno Zsa Zsa koju znamo po duetu s Damirom Kedžom "Sve u meni se budi". 

Izašao je i novi Zsa Zsain singl "Kada budemo sami", no ova djevojka izvanrednih glasovnih sposobnosti, ali i jedinstvenog stila odijevanja... Pričamo o povezanosti njezina posla i stila odijevanja:

Tipičan radni dan u poslu glazbenice ne postoji, priča Jelena: "Svaki je drugačiji i poseban na svoj način. Jedina razlika je u tome što sam ili jako dinamična i cijeli dan ne stajem ili sam jako lijena ako si to mogu priuštiti, pa ostanem cijeli dan u pidžami i jedem finu hranu…

 Zamolili smo Zsa Zsu da opiše svoj stil: "Ja nekako letim na sve strane, kako mi dođe. Volim sportske i udobne stvari. Ali i jako chic i boho košuljice, vestice, cipelice, šešire, marame. Volim pastelne boje, ormar mi je pun bijelih stvari! Volim nježnost koju daje ta “boja”… Ponekad mi dođe da se sredim i da si budem kul, a ponekad volim biti samo obična djevojka iz susjedstva i ne zamarati se pretjerano."

Dnevni look u koji ove sezone najviše vjeruje je kombinacija neke lijepe, mucaste i tople veste, šeširić, prstenje, kul cipelica i fini parfem. A što se tiče večernjeg looka: "Poprilično sam penzionerski nastrojena! Pa bih rekla – pidžama! Volim haljine i visoke potpetice, no jako sam izbirljiva oko toga, pa me češće možete vidjeti u košuljama I hlačama."

A može li se spremiti za 10 minuta? "Ha-ha. Dobra fora! Kad otkrijete tajnu, pliz javite i meni... Trik za spremiti se u 10 minuta je ne spremati se se uopće. :D"


Što se tiče beauty rutine, koristi  Avene gel za pranje lica, a Max Factor 1000 Calorie maskara koja je njezin prvi odabir ikad. "I obožavam mat ruževe i fine parfeme. Potrošila bih sve na to! Omiljeni parfemi su mi Chanel  Mademoiselle, Versace Bright Crystal, Marc Jacobs Oh, Lola…" Također, ističe da joj kod ruža nije bitan brend, nego lijepa tekstura i boja, pa rado isprobava uvijek nešto novo.

I za kraj, pjevačica Zsa Zsa je odgovorila na 3 kratka pitanja i dala savjet: 

1.) Tenisice ili štikle?
Hmmm…tenisice :)

2.) Haljina ili hlače?
Hlače! Ali da budu neke cool.

3.) Večer s prijateljima kod kuće ili ludi klupski provod?
Ma, party kod kuće!

Pozitivna miss7 poruka za čitateljice.
Smijte se što više i šaljite dalje tu pozitivnu energiju…sve vam se to dvostrukoo vrati:) 

Posjeti Miss7.24sata.hr