Znaš li čija je ovo kći? Pa, pogledaj bolje!

Instagram
Znamo da svako dijete više ili manje sliči svojoj majci i bla, bla, zijev, zijev – ALI, pogledaj – stvarno su kao dvije kapi vode!!!
Vidi originalni članak

Američka glumica britanskog porijekla godinama je kao lavica čuvala čuvala privatnost svoje djece, pa je bilo gotovo nemoguće pronaći fotografiju njezinih potomaka. No sada je na instagramu objavila fotografiju svoje danas 14-godišnje kćeri i šokirani smo sa sličnošću njih dvije. Apple Paltrow ima 14 godina – i stvarno jako sliči mami. Glumica inače ima iz braka s pjevačem Chrisom Martinom iz banda Coldplay dvoje djece – kćer Apple te sina Mosesa.

Posljednje paparazzo fotke na kojima je cijela obitelj na okupu datiraju iz 2013. gofine, a u posljednjih pet godina nismo uspjeli baš pronaći neku fotografiju (danas rastavljenih) slavnih roditelja s djecom. Inače, Gwyneth je danas u vezi s Bradom Falchukom, a njen bivši suprug opet ljubi glumicu – Dakotu Johnson. 

Međutim, na 14 rođendan svoje kćeri, kao ni prošle godine kad je Apple navršila 13, Gwyneth nije mogla izdržati pa je podijelila na Instagramu fotografiju lijepe djevojčice koja vedro gleda u kameru. Fanovi su odmah komentirali koliko je malena slična majci – s čime se slažemo. 

Uz fotografiju je ponosna mama napisala i čestitki svojoj 14-godišnjakinji: 
„Sretan rođendan, moja draga djevojko! Zbog tebe mi je svaki dan kao božićno jutro. Puna si života, zabavna, vrtiš se na sve strane  i prekrasna si (iznutra i izvana) mlada žena. Razmišljaš na nevjerojatan način i predivno pišeš pjesme. Hvala što se još uvijek družiš sa mnom, premda imaš 14 godina.“ 

Ok, u ovome se (posebno posljednjoj rečenici) stvarno može prepoznati svaka majka tinejdžerice. Tako su dragocjeni i sve rijeđi trenuci kad se naše do nedavno male djevojčice još uvijek druže s nama, da shvaćamo Gwynethino ganuće...

Posjeti Miss7.24sata.hr