Znamo gdje se seli Šime Vrsaljko!

Instagram @haileybieber
Naš srebrni branič i reprezentativac potpisao je ugovor s milanskim Interom i iz Madrida i seli u Milano. Ej, cure, to je 1600 kilometara bliže! Može se na koju utakmicu doći i autom!
Vidi originalni članak

Nogometno prvenstvo u Rusiji je promijenilo toliko toga u životima svih nas, ali i naših srebrnih nogometaša. Mnogi od njih potpisuju ugovore s drugim klubovima, a među njima je i Šime Vrsaljko. Vrsaljko je na korak do službenog prelaska u milanski Inter, a njegov bivši klub Atletico Madrid na lijep se način oprostio od njega. Na Twitteru mu je njegov bivši klub napravio simpatičnu grafiku pozdrava te su mu poželjeli sve najbolje u Interu.

Šime će se tako oprostiti od španjolskog kraljevskog grada, najzanimljivije tržnice u Europi i muzeja Prado te doseljava u talijansku prijestolnicu mode, arhitekture te umjetnosti. Sori svim zainteresiranima, točnu adresu našeg desnog braniča još ne znamo, ali znamo da je prekinuo odmor ranije kako bi otputovao u Milano i odradio preglede te potpisao ugovor s novim klubom.

ODMOR IZ SNOVA Šime Vrsaljko laganini prošetao Dubrovnikom sa svojom zgodnom suprugom

Vrsaljko je na svom Instagram profilu podijelio selfie iz Milana, a razgaljeni fanovi su mu već čestitali. Najvatreniji zabavljač od naših vatrenih u novom klubu ipak neće biti usamljen - društvo će mu praviti reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić, a Šime će na dresu nositi broj 2, baš kao u repki!

Posjeti Miss7.24sata.hr