Znači OVO su najdraže cipele Kendall Jenner

Instagram/Nives Celzijus
Poznata manekenka pustila je kameru Voguea u svoj ormar i pokazala SVE najluđe stvari koje čuva u ormaru
Vidi originalni članak

Odmah ćemo ti reći da je ormar Kendall Jenner veličine omanjeg grada. Prema tome, logično je da ga je tijekom posljednjih godina uspjela napuniti do vrha. Međutim, ovaj 21-godišnji model ima jedan jako poseban i izričit ukus za modu i komadi u njenom ormaru sve su samo ne obični.

U ovoj garderobi sigurno nećemo pronaći poderane t-shirt majice i zastarjele komade, a ne-ne, njezin je ormar pun poklona koje je dobila od svojih jednako poznatih prijateljica (i sestara!) te najvećih svjetskih dizajnerskih imena. 

 

Kendall je pustila Vogue u svoj ormar i pokazala sve svoje omiljene komade koje čuva, a ono što nas je najviše oduševilo su naravno - cipele! Njezin omiljen par su Alaïa čizme sa štiklom visine 17 cm(!), koje joj je poklonio šogor Kanye West. 

Kako je Kendall otkrila, ima fetiš na čizme, posebice one iznad koljena. Kako kaže, njezine prijateljice su već nekoliko puta pokušale posuditi koji par, ali vrlo brzo su shvatile da je većina njih rađena za dugonoge cure iznad 175 cm. Šmrc...

 

Također, u svom ormaru Kendall čuva nekoliko stvari iz sentimentalnih razloga. Louis Vuitton torbicu koju joj je ostavila baka, Versace toaleta koju je nosila na snimanju sa Cindy Crawford te svilena metalik mini haljina koju je nosila na 21. rođendan. U svakom slučaju, o ormaru Kendall Jenner ćemo još dugo maštati...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr