Željko Pervan je neprepoznatljiv! Nakon 31 godinu obrijao je bradu i brkove i to sve zbog oklade

Davor Puklavec/Pixsell Željko Pervan obrijao je bradu
Vidi originalni članak
  • Muška brada i brkovi danas možda jesu u trendu, ali da ne moraju biti samo stvar mode već mogu biti i predmet oklade pokazao je Željko Pervan
  • Pervan je trebao ukloniti svoju bradu koju je nosio posljednjih 31 godinu, jer se kladio u krivu informaciju
  • Mnogi su u nevjerici zbog ovog poteza popularnog komičara, ali većina se slaže – Pervan izgleda 10 godina mlađe!

Željko Pervan pokazao je da je dostojan gubitnik oklade, a ono što je trebao napraviti iznenadilo je mnoge. Naime, Pervan i Malden Horvat u prethodnoj epizodi ‘Pervanova dnevnika’ kladili su se je li premijer Andrej Plenković (51) viši od predsjednika Zorana Milanovića (54). Pervan je ustrajao da je predsjednik Milanović viši, a za to je bio spreman obrijati i bradu i brkove.

Nova emisija otkrila je kako je Pervan ipak bio u krivu - nekoliko centimetara prednosti Andreja Plenkovića pred Zoranom Milanovićem popularno televizijsko lice stajalo je brkova i brade

‘’Izgledam kao baba iz toplica, poslije 31 godine izgubim okladu. Predsjedniče, hvala vam što ste niži od Plenkovića, bio sam siguran da ste viši. Koga si uopće pitao da doznaš je li Milanović 189 cm visok? ‘’, upitao je Pervan prijatelja Horvata.
Dodao je kako on nikada od Horvata ne bi tražio da obrije bradu zbog izgubljene oklade. 

‘’ 31 godinu nosim bradu i onda me ovaj bivši bradonja natjera da obrijem bradu. Gledaj kako sad izgledam, kao Čobanković. Ti si me natjerao da se kladim. Nemoj da te vidim da uživaš u ovome’’, poručio mu je 58-godišnji voditelj. 

Prema komentarima na društvenim mrežama, izgleda kako su gledatelji zadovoljni Pervanovom promjenom. 

‘’Gospodine Pervan sad bez brade izgledate 10 godina mlađe’’, ‘’Druga osoba’’ ‘’Trebalo je imati *uda ov napraviti’’, ‘’ Ovo je mega hit. Ne mogu vjerovati’’, ‘’ Pa ovo je za antologiju! Ovo je najveći događaj ove godine i samo ga lijek za tumor može pobijediti. Ma ne mogu vjerovati!’’, neki su od komentara. 

Hrvatski komičar, scenarist i glumac, najpoznatiji po humorističnoj emisiji Večernja škola zaista se odlučio na hrabar potez. Što ti misliš o ovoj promjeni?

Posjeti Miss7.24sata.hr