Zbog cijene Beyoncéinog kimona zavrtjet će vam se u glavi

Getty Images
Čak i njena lepeza ima dizajnerski potpis, a njena cijena prava je sitnica prema svilenom kimonu
Vidi originalni članak

Čim je  Beyoncé objavila da čeka blizance, znali da nas očekuje puno, puno, odličnih trudničkih stylinga. Osvojila nas je već i stylingom na fotografiji kojom je na Instagramu otkrila da je trudna, iako se radilo o donjem vešu, a zlatna haljina dizajnera Petera Dundasa, koju je nosila na Grammyjima, pamtit će se još dugo. 

Beyoncé je sada nastavila u istom tonu i pokazala da joj nije potrebna nikakva posebna prilika kako bi se uvukla u skupe dizajnerske krpice - to može napraviti i na košarkaškoj utakmici. I dok smo navikli da i druge slavne dame na sportskim događanjima izgledaju "kao milijun dolara", Beyoncé ih je ipak sve uspjela nadmašiti. Običnu kombinaciju bijele majice i poderanih traperica podigla je izvezenim svilenim kimonom dizajnerske kuće Gucci zbog čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi.

Kimono s tigrom iz posljednje je kolekcije brenda, a stoji nevjerojatnih 21.945 dolara, odnosno preko 150 tisuća kuna. Pjevačica je cijeli look upotpunila i Gucci lepezom vrijednom 450 dolara (oko 3200 kuna), čija je cijena, naspram kimona, čista "sitnica".

Čak se i Blue Ivy dizajnerski uskladila s mamom, u zelenoj Gucci haljinici, traper jaknici i "Starkama".

Posjeti Miss7.24sata.hr