Zašto je moj tata super? Odgovaraju kćeri ovih slavnih očeva

INSTAGRAM/FACEBOOK
Mama i sinovi, i tate i kćeri. I ove slavne cure potvrđuju pravilo. Pred njih smo postavili težak zadatak: u samo nekoliko rečenica reći zašto je njihov tata super
Vidi originalni članak

Tata autoritet, tata prijatelj, cool tata, tata superheroj... Teško bi bilo nabrojati koliko tipova očinske figure postoji, no jedno je sigurno - teško je u samo nekoliko riječi reći zašto je nečiji otac super. Zato smo taj ozbiljan zadatak dali trima predivnim mladim damama čiji su očevi ostavili dubok trag  na hrvatskoj, ali i svjetskoj sceni. Ovo su njihovi odgovori na pitanje: Zašto je moj tata super?

Nikolina Belan i Neno Belan

Na prošlotjednom koncertu na Šalati Neno Belan je oduševio razdraganu publiku iz više razloga. Jedan trenutak na sceni je bio posebno emotivan. Na pozornicu je pozvao predivnu 26-godišnju djevojku s kojom je izveo hit Eltona Johna "Can You feel the love tonight?". Dama u crvenoj toaleti impozantnog glasa je bila - Nenina kći Nikolina. Ovo nije njezin prvi javni nastup. Ona je sudjelovala i u stvaranju glazbe za predstave šibenskog HNK, a njezinu solo karijeru o kojoj ne priča u javnosti vjerno iščekujemo. No, nije škrta na riječima kada se radi o njezinom ocu: 

"Moj otac je najbolji zato jer je jednako tvrdoglav i svojeglav kao i ja, pa imamo Olimpijske igre prepucavanja svako malo, što međutim na kraju uvijek završi nekim totalnim smijehom, naravno. Osim toga, on jako dobro razumije i kako je to dijeliti život na vanjski i unutarnji svijet, za koji teško ili nikako mnogi drugi uopće znaju da postoji."

Anamarija Asanović i Aljoša Asanović

Nogometnu groznicu koja ovih dana vlada teško može zaobići ova simpatična 28-godišnjakinja. Divna modna dizajnerica iz Splita koja svojim duhom uveseljava sve bližnje na naše pitanje o tati Aljoši Asanoviću nije mogla lako odgovoriti jer toliko toga bi se moglo ispričati... Očinska figura vatrenog reprezentativca je imala presudnu ulogu u njezinom životu, jer ju je obitelj uvijek učila da slijedi svoje snove. Zato i odlazak na studij dizajna u Milano i pokretanje vlastitog modnog brenda nisu bili nemogući:

FITSPIRACIJA Kakav trening: Ovako vježba Anamarija Asanović

"Što zapravo reći o tati u jednu, dvije, tri rečenice? On je moj superjunak, superheroj. Od malih nogu pa do dan danas, i bit će i nadalje moja najveća podrška, oslonac, uzor. On je uvijek uz mene, kad god mi nešto zatreba. Tata je - tata!"

Nana Nadarević i Mustafa Nadarević

Make up entuzijastima je ime ove djevojke itekako zvučno. Nana je PR - ica za M.A.C. Adria, ali i fantastična kolumnistica. Može se reći da je humor naslijedila od oca, našeg omiljenog glumca Mustafe Nadarevića. Naninih gotovo 10 000 pratitelja na Instagramu vjerno iščekuje svaki novi post koji objavi jer  - nasmijava do suza. I Nana Nadarević bi o svom ocu mogla napisati tisuće kartica teksta i pričati danima:

"Moj tata je super zato što još uvijek nije digao ruke od toga da me nauči pristojnom ponašanju. Ima nevjerojatno dobre reflekse i spašava svaku čašu u padu, pa je super svjedočiti tom njegovom skrivenom talentu. Super je što svaki naš telefonski poziv završava s "voli te tvoj tata".  Moj tata je prije svega super tip s kojim bih se družila i da nismo u krvnom srodstvu. Je li glupo reći da je super i zato što je napravio super potomke? Jer reći ću i to."

Posjeti Miss7.24sata.hr