Zašto je Nicole Kidman zatajila posvojenu djecu?!

Getty/Guliver
Svi hvale glumičin govor na dodjeli Emmyja u kojem je upozorila na obiteljsko nasilje, ali je pritom Nicole izrekla, odnosno prešutjela, nešto krajnje nedokučivo
Vidi originalni članak

Nicole Kidman (50) s pravom je sinoć osvojila Emmy za svoju ulogu u seriji 'Male laži' i bilo je tako efektna u veličanstvenoj crvenoj haljini Calvina Kleina dok preuzima nagradu i puna emocija upozorava na problem obiteljskog nasilja, kakvo je proživljavao njezin lik iz serije. No, u tom emocionalnom govoru koji je održala, nešto je promaknulo publici koja ju je nagradila gromoglasnim aplauzom, ali ne i korisnicima Twittera. Naime, Nicole je u suzama rekla da nagradu posvećuje svom suprugu, glazbeniku Keithu Urbanu i svojim kćerima, Sunday Rose (9) i Faith Margaret (7). 

"Ja sam majka i supruga, imam dvije male kćeri, Sunny i Faith i svog dragog Keitha - kojeg sam molila da mi bude podrška na ovom umjetničkom putu. I oni su žrtvovali toliko toga, zato - ova nagrada je vaša. Želim da je moje curice drže na polici i kad je pogledaju pomisle: "zbog ovoga me mama nije ušuškavala u krevet", rekla je Nicole. No, pitanje je, kako Nicole nije spomenula svoje dvoje djece koje je posvojila u braku s Tomom Cruiseom, Connora (22) i Isabellu (24) Cruise? Twitter se užario. 

"Na stranu njezin neupitan talent, ali je li ikome čudno što Nicole nije  spomenula svoje dvoje djece?", pita jedan 'twitteraš', dok druga korisnica odgovara: "Izgleda da je Nicole zaboravila da ima četvoro, a ne dvoje djece". Twitter je preplavila gomila sličnih komentara. Australska tv-voditeljica Ajay Rochester također se osvrnula na govor svoje zemljakinje: "Zar Nicole Kidman zaista nije spomenula svoje dvoje posvojene djece? I sada ima samo dvoje djece? Kao posvojeno dijete, ovo me čini tužnom".

Nicolein govor ostaje još veći misterij jer, ako je vjerovati izvorima bliskima glumici, ona je u stalnom kontaktu sa sinom Connorom i kćeri Isabellom. Zar time još više ne iznenađuje zašto svoj govor izrečen pred cijelim svijetom nije ipak malo pažljivije sročila i nije pomislila, kao što se upitala jedna korisnica Twittera, kako je Connoru i Belli to bilo čuti?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr