Zar i ti, Emily? Kakva Photoshop katastrofa!

Instagram @haileybieber
Nije tajna da obožavamo Emily Ratajkowski. Volimo njen stav, istančan ukus i suludo dobar smisao za modu. Ipak, moramo ti priznati, danas nas je malo iživcirala
Vidi originalni članak

Emily Ratajkowski uživala je jučer u Parizu gdje radi na svom novom projektu koji još uvijek drži u tajnosti. Model, glumica, dizajnerica i feministica, kako se sama opisuje na profilu, objavila je sliku na kojoj zanosno pozira ispred ogledala. U pozadini slike nalazi se WC papir (ako dobro vidimo!), ali to nitko doživio jer Emilyne obline nikad nisu bile zanosnije. Zagledale smo se tako u stražnjicu, a onda je postalo očito da tu nešto smrdi. Emilyna stražnjica u odrazu ogledala nema veze s onom koja se nalazi ispred ogledala. Ova u ogledalu očigledno je povećana, dok je stražnjica pred ogledalom ostala značajno skromnijih dimenzija. 

FASCINANTNO Photoshop gafovi: je Kim li ovaj put pretjerala? I nije jedina...

Osim toga, jako je lako uočiti da prostor desno od njene stražnjice izgleda malo ''potegnuto'' u jednu stranu ili barem dobrano zaobljeno. Srećom, dobar dio fanova brzo je uočio da se malo popravila. ''Ma kako tako izgleda u ogledalu? Smrdi mi na Photoshop... nije moguće da je to njen odraz. Pogotovo ako pogledamo pozu u kojoj je ona.''- piše u jednom od prvih komentara.

Pogledavši druge slike modela, ne možemo se ne nasmijati i zapitati se: Emily, zar je uistinu bilo potrebno? Kakva photoshop katastrofa. Šteta što se i ovako lijepa žena opterećuje veličinama i slikama idealne ljepote. Osim toga, uzima si za pravo da tu istu, lažnu sliku i dalje projicira na milijune curica koje ju prate i u njoj vide uzora. Pravi feminizam, nema što!

Posjeti Miss7.24sata.hr