Zanosna Demi Moore pozirala s kćerima u kupaćim kostimima, sve četiri izgledaju WOW!

Instagram@rumerwillis Demi Moore pozira s kćerima
Vidi originalni članak
  • Glumica Demi Moore i njezine tri kćeri Rumer, Scout i Tallulah postale su modeli u kampanji za kupaće kostime modnog brenda Andie
  • Glumica se i u 58. godini može pohvaliti zanosnim oblinama i vitkom linijom
  • Moore je rekla kako joj je drago što je iskoristila zajedničko snimanje kampanje s kćerima za obiteljsko druženje i zabavu 

Glumica Demi Moore pozirala je uz bok svoje tri kćeri u snimanju kampanje za kupaće kostime brenda Andie. Na fotografiji za kampanju prigodno nazvanoj "Zajedno", Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (27), pozirale su s mamom u različitim bojama jednodijelnog kupaćeg kostima. Glumica se i dalje može pohvaliti očaravajućim izgledom, pa sa kćerima čini fantastičnu četvorku.  

Moda Badići s trakicama najnoviji su seksi, ali kontroverzan trend koji osvaja žene. Jesi li ti jedna od njih?

Ova 58-godišnja glumica, koja je investitor u liniju kupaćih kostima od 2017. godine, rekla je da se "osjećalo kao da je savršeno vrijeme da se pridruži brendu u dočeku ljeta, slobode i zajedništva".

Demi je bila jedna od prvih investirorica u brend, a sada se našla i u ulozi modela. Glumica oduševljava raskošnim oblinama i u 58. godini, a kamponjom se pohvalila i na svom Instagram profilu, a nakon nje to isto je učinila i njezina najstarija kćer Rumer koja je ispod objavljene fotografije napisala: "Dame iz klana Moore Willis dolaze kako bi vam zagrijale ljeto."

Kći Brucea Willisa i Demi Moore Tallulah zaručila se: Pogledaj njezin ogroman vjenčani prsten

Glumica je s kćerima snimila nekoliko fotografija u različitim izdanjima kupaćih kostima, a na grupnoj fotografiji noseći razne stilove u istoj crvenoj vrućoj nijansi pokazale su još nekoliko modela bikinija. Suradnja s mladom tvrtkom glumici je omogućila i napraviti pravu obiteljsku atmosferu sa svojim kćerima. "Bilo mi je važno uključiti kćeri u ovu kampanju i nadam se da će i drugi iskoristiti prilike u životu kako bi stvorili značajne veze te proslavili svali trenutak s ljudima koje vole", rekla je 58-godišnja Demi povodom predstavljanja kolekcije.

Stars Kći Demi Moore priznala da se kažnjavala jer nije izgledala kao mama, već je bila nalik tati Bruceu Willisu

Posjeti Miss7.24sata.hr