Zahuktava se sukob Meghan i Kate: Čak je i princ Harry morao reagirati...

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Već neko vrijeme kruže glasine kako u odnosu vojvotkinje od Sussexa i vojvotkinje od Cambridgea nije sve u redu
  • U javnost je procurila vijest kako je princ Harry dao neke savjete supruzi u vezi njezinih loših odnosa sa šogoricom Kate
  • Mnogi zaključuju da do nesuglasica dolazi zato što se Meghan Markle i Kate Middleton razlikuju po mnogočemu

Teško je, zapravo, znati odakle potječe navodni sukob u kraljevskoj obitelji točnije između Meghan Markle i Kate Middleton. Mnogi pratitelji kraljevske obitelji nagađaju da razlog proizlazi iz činjenice kako se vojvotkinje jako razlikuju. Na primjer, Meghan je otvorenija, a budući da je bila glumica u Hollywoodu shvaća koliko je bitan odnos s medijima te ne bježi od fotografiranja. Za razliku od nje, vojvotkinja od Cambridgea je rezervirana te je pokušavala izbjeći kamere kad bi se radilo o njezinom svakodnevnom životu. 

S kraljevskih dvora Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa objavili su fotografije s krštenja dvomjesečnog sina Archija

Njihovo podrijetlo, ali i različite osobnosti dovele su do toga da su krenule kružiti glasine o njihovim žestokim sukobima. Tako su se pojavile i priče da je Meghan dovela Kate do suza za vrijeme njezinog vjenčanja kao i za vrijeme krštenja Meghaninog i Harryjevog sinčića Archieja. Također, šuškalo se da je Kate kritizirala Meghan zbog načina na koji je razgovarala s bivšim osobljem. Ni njihovi muževi, princ Harry i princ William, navodno nisu više u dobrim odnosima. Neki vjeruju da je to tako zato što su se Harry i Meghan iselili iz Kensingtonske palače, stvorili vlastiti ured za komunikacije s javnošću, ali su i napustiti zajedničku dobrotvornu organizaciju koju je princ Harry započeo sa starijim bratom.

Izgleda kako je princ Harry stao na Meghaninu stranu u sukobima, ali i želi da ona bude oprezna sa svime što se događa i s čime se mora nositi. Za US Weekly, izvor je rekao kako Harry podržava suprugu u svemu što želi raditi, kao što je pokušaj promjene kraljevskih normi, ali joj je savjetovao da krene polako. Isti taj izvor je dodao kako je Meghan teško u Londonu jer su mediji prema njoj zlobni. Ovo je njezin život i ona ne želi igrati po pravilima.

Iako je razumljivo da nakon preseljenja u novu zemlju i života s potpuno novim ljudima nije lako, izvor kaže da tome ne pridonosi ni Meghanina tvrdoglavost jer se često sukobljava s osobljem i drugim ljudima koji su na njezinoj strani. Također postoje i glasine da njezini politički stavovi ne sjedaju dobro ljudima oko Harryja. ''Predstavio ju je na vjenčanjima, zabavama, ali i privatnim slavljima, no ona je jako protiv stvari koje funkcioniraju u njihovom svijetu, kao što je na primjer pucanje'', rekla je spisateljica Lady Colin Campbell. 

S kraljevskih dvora Kraljevske intrige. Otkrivamo teorije zavjere koje su se pojavile nakon krštenja malenog Archieja

Nedostatak podrške, stalna medijska pažnja, ali i visoka očekivanja razlog su zašto je Meghan nezadovoljna kraljevskim životom. Mnogi ne znaju kako će se situacija razviti u idućih nekoliko godina, no nadaju se da je to samo trenutna faza. 

Posjeti Miss7.24sata.hr