WOW! Daniela Trbović u izdanju u kakvom se rijetko viđa, ali joj pristaje savršeno!

Davor Puklavec/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Voditeljica Daniela Trbović svojim je modnim odabirom plijenila pažnju druge večeri Sarajevo Film Festivala
  • Premda smo je navikli gledati u ležernijim kombinacijama, ovoga puta se odlučila na zavodljivu crnu haljinu
  • Kombinaciju je upotpunila crnim sandalama i torbicom i, moramo reći izgleda fantastično

Voditeljica Daniela Trbović druge se večeri Sarajevo Film Festivala na crvenom tepihu pojavila u sjajnoj crnoj haljini talijanskog brenda Pinko. Elegantna haljina midi dužine krase aplicirana mašna na ramenu i dugačak rasporak koji seže niz bedro. Daniela je odabirom ovog atraktivnog odjevnog komada pokazala kako sjajno izgleda i u seksepilnijem izdanju.

Life&style Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade!

U ovom zavodljivom outfitu voditeljica je doslovno zablistala te istaknula skladnu figuru. Cjelokupni izgled je upotpunila crnim sandalama i crnom torbicom s apliciranim smeđim detaljima, a nije izostala ni njezina prepoznatljiva bob frizura.

Daniela je dugogodišnja posjetiteljica ovog filmskog festivala, a izgleda da joj atmosfera "najslavnijeg sarajevskog čilima" godi jer je na njemu zasjala i prošle godine. Voditeljica se ni lani nije odlučila za dizajnersku kreaciju već onu iz ponude high street dućana te je njezin izbor pao na elegantnu i romantičnu bijelu haljinu iz Mangove kolekcije. Što ti misliš, koja joj kombinacija bolje pristaje?

 
Modni troboj Lejla i Judita zablistale su na crvenom tepihu u dizajnerskim haljinama, a Jelena je bila čarobna u Zari
 
Posjeti Miss7.24sata.hr