Vrlo disciplinirana Victoria Beckham otkrila je koje joj je najdraže jelo, a zatim je internet eksplodirao

Instagram/@marianne_theodorsen Victoria Beckham ništa ne prepušta slučaju
Vidi originalni članak
  • Jesi li ikada vidjela fotografiju Victoriju Beckham na kojoj je ima nabacan outfit, bezveznu frizuru 'kao za po doma' i općenito izgleda kao da je iz kuće izletjela baciti smeće?
  • Vjerujemo da je odgovori negativan kako modna dizajnerica slovi kao vrlo disciplinirana osoba koja ništa ne prepušta slučaju
  • Znamo da je njezina prehrana vrlo stroga i isplanirana, ali ipak je uspjela mnoge iznenaditi kada je navela koji joj je to najdraži obrok

Besprijekorna linija Victorie Beckham koju njeguje desetljećima, pa čak i uz rođenje četvero djece, vrlo jasno ukazuje da je dizajnerica i supruga nogometaša David Beckhama zaista disciplinirana kada je riječ o prehrani. Međutim, ipak je uspjela iznenaditi publiku podcasta 'River Café's Table 4'  Ruth Rogers u kojem je navela kako je njezin omiljeni obrok zapravo sol na prepečencu od cjelovitih žitarica.

Stars Victoria Beckham kopirala je svoj ikonični Posh Spice izgled: pogledaj fotografiju

Svoj izbor Victoria je opravdala sklonošću ugljikohidratima koji na neki način pružaju utjehu, a dodala je i da jako voli slano. Osim u slanom tostu, Victoria jako uživa u povrću pripremljenom na pari začinjenom balzamičnim octom. 

Njezina izjava brzo je inspirirala korisnike Twittera koji izgleda nisu bili prezadovoljni njezinim odgovorom. 

‘’Kladim se da je vrijeme objeda zabavno u njezinoj kući. Sredi se, djevojko i počni živjeti na rubu stavljajući na tost i grah’’, pisalo je u jednom komentaru. 

Victoria će svojoj isplaniranoj prehrani pazi na kombiniranje namirnica pa sigurno neće pomiješati namirnice bogate ugljikohidratima te one koje obiluju proteinima. 

Victoria Beckham narugala se poklonu koji joj je darovao Justin Bieber: "Radije bih umrla nego ovo obula!"

‘’Obožavam povrće kuhano na pari. Volim da se namirnice kuhaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili umake'’, ispričala je Victoria te se našalila kako je za većinu restorana vjerojatno predstavlja najgoru noćnu moru

Priznala je kako joj je Gordon Ramsay, slavan kuhar i vrlo dobar prijatelj obitelji Beckham, rekao da nikada nije vidio nekoga toliko discipliniranog u načinu prehrane. 

No, nekadašnja članica grupe 'Spice Girls' tvrdi kako može biti i jako dobar gost na večeri, a rado će i nazdraviti uz piće. 

Osim što je disciplinirana u načinu prehrane Victoria ni tjelovježbu nikako ne prepušta slučaju. Vježba svaki dan, voli trčati, a i ljubiteljica je joge. 

Posjeti Miss7.24sata.hr