Viktorija Rađa ispričala zašto ju je mama izgrdila: "Kad se to s 50 dolazi kući?"

Instagram@viktorija7777 Viktorija Rađa pohvalila se pratiteljima kako je "nakon sto godina" izašla u večernji izlazak
Vidi originalni članak
  • Viktorija Rađa pohvalila se pratiteljima kako je "nakon sto godina" uživala u večernje izlasku
  • Iznenadila se kada ju je na povratku dočekala majka pa je podijelila njezin komentar sa svojim pratiteljima
  • Mnogi su se nasmijali ovoj zgodi, a u komentarima se javio i njezin 18-godišnji sin Roko

Viktorija Rađa (44) sa svojim pratiteljima je na društvenim mrežama podijelila zgodu koja joj se dogodila nakon što je nakon dugo vremena izašla zabaviti se navečer. Bivša manekenka i pjevačica nasmijala je sve opisom uz svoju fotografiju: "Izađeš nakon sto godina, vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima u svom stilu "Prije sin od 18 dolazi kući, nego mater od 50". Jel’ to jedan pravi dalmatinski klasik!? Ok. Bilo je ponoć i dvadeset. Dočekuju li vas vaše majke još uvijek na vratima? Žuljaju li laktove na prozorima?", napisala je. 

Stars Viktorija Rađa podijelila fotografiju prekrasne nećakinje, pratitelji u šoku: "Pa ista je ti!"

Viktorija je pozirala u bež haljini bosih nogu, a na njezinu fotografiju ubrzo su stigli komentari: "I to nadodavanje godina je tipični dalmatinski klasik", "Mara! Nek ti je rekla!", "Poznato mi nešto, a prije izlaska pita šta si obukla gaće na prozore (iskidane rebe) sa 50 godina", "Kraljica je", "Tek su ti 44", "Uvik isto", pisali su Viktorijini pratitelji. 

A u komentarima se ubrzo javio i njezin 18-godišnji sin Roko: "Pobrinut ću se da se to ne dogodi opet". "Nemoj, babe ti", odvratila mu je Viktorija. Bivša misica osim Roka ima i sina Niku, kojeg je dobila pet godina nakon Roka s proslavljenim košarkašem Dinom Rađom.

Stars Za raznježiti se! Dino Rađa oduševio čestitkom supruzi Viktoriji za velikih 20 godina braka

Posjeti Miss7.24sata.hr