Vidjeti Melaniju Trump u ovakvom izdanju skoro je pa nemoguće. Baš nas je iznenadila!

DPA/PIXSELL
Iako je imala kontroverznih kombinacija, prva dama Amerike modni je uzor mnogima. Najugodnije je iznenađenje što je ovu kombinaciju lako iskopirati!
Vidi originalni članak

Melania Trump i njen suprug posljednje su dane proveli, između ostalog, u Floridi gdje su posjećivali žrtve uragana Michael. S obzirom da je u ovako teškim situacijama znala raditi strašne modne pogreške, Mnogi su očekivali da će Melania pohoditi žrtve u štiklama. Ipak, Melania nije napravila modni gaf.  Dapače, sve je iznenadila savršeno pogođenim outfitom.  Melania se odrekla štikli i jakni s porukom te je izabrala ležernu kombinaciju prilagođenu situaciji. Uz crnu jaknu savršeno je iskombinirala uske sive traperice. Moramo uočiti da joj naprosto stoje kao salivene. U prvom planu ove kombinacije su vodootporne crne čizme popularnog brenda Timberland čija se cijena kreće oko 1600 kn. Traperice je, dakako, uvukla u čizme i stvar začinila širokim osmijehom. 

Moda Melania iznenadila trendi štiklama, a mi smo pronašli jaaako slične

Nije je omelo čak ni kad ju je suprug (očekivano, džentlmenski) ostavio bez kišobrana dok je razgovarao s novinarima. Dosad si zasigurno uočila da je ovaj jednostavni outfit vrlo lako kopirati pa ti ostavljamo prijedlog s kojim naprosto ne možeš promašiti u jesenskim i zimskim danima:

 

Posjeti Miss7.24sata.hr