Video: Pitali smo poznate po čemu će pamtiti 2017.

Što im je godina na izmaku donijela i po čemu će je se najviše sjećati
Vidi originalni članak

2017. uskoro postaje prošlost i ovih dana se svi pitamo - što nam je najvažnije donijela godina na izmaku? I po čemu ćemo je pamtiti? Baš to smo pitali naše poznate osobe i evo što su nam otkrili: 
 

Franka Batelić, pjevačica

"Ovu godinu svakako ću pamtiti po akademskim uspjesima, putovanju na divne Grčke otoke, novim prijateljstvima i brojnim izazovima. Iako je naravno bilo i padova, mogu zahvaliti 2017-oj da mi je stvarno bila naklona i dala mi puno novih prilika i zaokreta. Uz sve to, nakon dugo vremena u 2017. sam se ponovno okrenula glazbi i ponovno se osjećam svojom, potpuna sam. Sve su se kockice mog života kako privatnog tako i poslovnog - posložile. Hvala 2017-oj što mi je otvorila oči i gurnula me na moj put. I hvala što me je publika nagradila pohvalama za novu pjesmu. Sretna ulijećem u novu godinu!


Nikola Pokrivač, bivši nogometaš


"Moram iskreno reći da 2017. neću pamtiti baš po dobrom, iako moram izdvojiti neke sretne okolnosti, na primjer da sam za Božić živ i zdrav!"

 

Ecija Ojdanić, glumica

 


"Ovu godinu ću pamtiti po velikim uspjesima koje je doživjelo moje malo nezavisno kazalište Moruzgva, povećali smo broj predstava za više od 30 posto. Osvojili smo puno nagrada, putovali po cijeloj Hrvatskoj i regiji. Vinko Kraljević i ja smo osvojili nagradu na Festivalu glumca u Vinkovcima, ja sam osvojila Grand Prix na međunarodnom festivalu Kosovo, Vinko Kraljić je nominiran za sporednu ulogu na nagradama hrvatskog glumišta...Istrčala sam svoj prvi, nadam se ne i zadnji maraton. Preskočila sam neke svoje granice i vidjela kako i ja to mogu i upisala se u tu časnu knjigu maratonaca. Pamtit  ću je po jednoj dobroj i mirnoj obiteljskoj dinamici. Pamtit ću je po izvrsnim rezultatima moje djece u školi, ponosni smo što imamo drugašića i šestašicu koji imaju same petice u školi i sve obveze obavljaju s lakoćom. Pamtit ću je, nažalost, i po jednoj lošoj svjetskoj i domaćoj političkoj situaciji,  velikoj polarizaciji društva i voljela bih da sve loše ostane u ovoj godini. Da krenemo u 2018. godinu puni optimizma i da njegujemo duhovne vrijednosti. Da nam dobrota, poštenje, predanost i rad svima budu prioriteti, a ne da  se promišlja  kapistalistički, da se misli samo o izvanjskom i zgrtanju kapitala.

Edita Misirić Vrkljan, TV voditeljica
video: 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr