Video: Pitali smo poznate dečke što žele pod bor

Instagram
I evo što neki otkrivaju:
Vidi originalni članak

Lea: Ima tko kakve ideje za kupnju ili izradu poklona za muškarce? 
MalaDeica: sat, aparat za brijanje(to ti je malo skuplje),
novčanik, (u zadnje vrijeme dosta ih nose torbe,naravno muške),
ako je sportaš recimo neku dobru bocu za vodu,majicu za trčanje,naočale za ronjenje,kupaće , rukavice za bicikl ili vježbanje,
cd s glazbom koju sluša - nesto spržit ili kupiti
uz bilo šta možeš  dodati i čokoladu  

Tintilinić: Sve može, samo mu nemoj poklonit ništa "originalno" i ništa što si sama radila! hahahahhha
BigX: Gola, oko tijela svezana široka crvena mašna preko strateških mjesta.
To mi se čini kao dobar poklon za muškarca, a ujedno ulazi u kategoriju originalan.
Tintilinić: A to kaj si obukla mašnu, svejedno je, glavno da si gola. On se razveselio ribici, a ne mašni.

Slučajno sam nabasala na ovaj urnebesno zabavan topic na jednom forumu. Prepiska online ekipe bila je toliko zabavna da sam odmah nazvala frendicu, natočila čašu vina i zabava je počela! Prijedlozi na temu 'Što pokloniti muškarcu?' samo su se nizali, a svaki novi bio je sve zabavniji! Zar je toliki problem naći idealan poklon za dečka, prijatelja...bilo koga muškog roda!? Pa zar ne vrijedi ono nepisano pravilo kako su muškarci jednostavniji od nas žena?! Evo na primjer, ti bi kao iz topa znala što ovog Božića želiš pod borom, zar ne?! Čak štoviše u nenametljivoj ženskoj maniri sigurno si svima bitnima već dala do znanja što želiš! I to ćeš i dobiti! Pa zašto onda kompliciramo oko poklona za muškarca?  A koliko su zapravo i jesu li jednostavni i što točno žele dobiti ovih blagdana odlučili smo provjeriti s nekim poznatim muškarcima!

Samir Šećerkadić,  dizajner:

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

Luka Nižetić, pjevač:


"Uvijek Badnjak nastojim provesti sa svojim najbližima tako da sam  i ove godine najvjerojatnije u Splitu sa svojom obitelji. Kad sam bio dijete, naravno da sam uvijek bio ushićen što ću pronaći pod borom,  međutim sad mi je nekako najvažnije da te blagdane provedemo zajedno, obiteljski. Ali ono što znam je da će mi ove godine mama sigurno pod bor staviti nešto za stan koji sam renovirao pa nedostaje još puno detalja.  A mama, koja je inače esteta po prirodi, već je najavila da će dar to biti vezan za stan. Od dražih poklona uvijek se tu nađe neka knjiga, a kao glazbenika vesele me i DVD-i i karta za koncert! Nešto originalno, u svakom slučaju, ali i malena sitnica kao znak pažnje je dovoljna! Blagdani su tu za mene više da sam sa svojim bližnjima, uivjek je na meniju bakalar, a pokloni uopće nisu na listi prioriteta".

ALJOŠA ŠERIĆ, glazbenik: 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

DRAKE, glazbenik


Zvijezda Drake također neće biti sam za Božić! Ok, čisto sumnjamo da je na tulum planirao pozvati obitelj, jer dar koji je sam sebi poklonio – nije baš zamišljen za obiteljsko okupljanje! Ovaj poznati reper samom je sebi poklonio dar iz snova – a to je šipka za ples! Sad ti je jasno zašto sumnjamo da će mama biti glavna na blagdanskom okupljanju kod Drakea!

 


BORIS MIRKOVIĆ, glumac 
Ja si za Božić želim isto što i Igor Mandić - Eurojackpot -  pa da otputujem i uživam u hedonizmu. Eto. A sad se vraćam u realnost i idem odglumiti Ružno pače u svoje Zagrebačko kazalište lutaka. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr