Video curice koja doznaje da je posvojena će te rasplakati

Trenutak kada 11-godišnja Tannah doznaje da je dobila roditelje je - neprocjenjiv
Vidi originalni članak

Često svi ono što imamo uzimamo zdravo za gotovo, a tek nečije tuđe situacije u životu nas podsjete na to. Baš tako smo se osjećali kad smo vidjeli snimku 11-godišnje Tannah Butterfield na kojoj je zabilježeno kako ova curica reagira kada doznaje vijest da je posvojena. Pripremi maramice, duboko udahni i pogledaj:

Ovaj dirljivi prizor odvija se u uredu škole kada voditeljica školskog ureda Jackie Alexander govori malenoj da će je posvojiti njezini udomitelji. Posvojenje je, i u Americi i kod nas, dugotrajan i mučan proces koji uključuje gomilu papirologije, posjeta, razgovora i razdoblja stresne neizvjesnosti. Često se tijekom tog razdoblja između udomitelja i djece rode osjećaji i produbljuje odnos, a kad se posvojenje odobri - to je čudesan trenutak i za dijete, ali i roditelje. 

"Draga obitelj se bori otkad ih znam za posvojenje troje djece koja idu u ovu školu. Bilo je teško gledati njihovu emocionalnu bitku. Danas je moj telefon zazvonio i Jen Fisher mi je rekla da im je KONAČNO sud odobrio posvojenje djece i zamolila me da vijest priopćim njezinoj slatkoj curici... Ovaj trenutak koji su zabilježile školske kamere me podsjećaju da život može biti sladak unatoč svemu", otkrila je voditeljica školskog ureda Alexander koja je ovu snimku objavila na Instagramu uz suglasnost (sada i službeno) roditelja male Tannah i škole. Tannah i još dvoje udomljene djece tako će se pridružiti četveročlanoj obitelji koja ima svoje dvoje biološke djece, 13-godišnjeg Aidena i 10-godišnju Macy. Mama Jen Fisher rekla je za ABC News: "Toliko ih volimo. Moj suprug i ja smo imali problema s plodnošću, a željeli smo imati još djece". I onda se ta njihova želja ostvarila - i ganula cijeli svijet. 

Posjeti Miss7.24sata.hr