Victoria's Secret anđelica zaljubljena je u Hrvatsku!

Instagram/Nives Celzijus
Danski super model, Josephine Skriver provela je desetak dana na odmoru u Dubrovniku i ako je suditi prema njezinom Instagram profilu - oduševljena je
Vidi originalni članak

Kad prezgodna članica Victoria's Secreta dođe u Hrvatsku, znamo da će se o Lijepoj našoj daleko čuti. Ova 24-godišnja Dankinja s obitelji je odmarala u Dubrovniku, a njezin Instagram profil dokaz je koliko je Hrvatska popularna i prije svega - idilična destinacija. "Hrvatska, prekrasna si", "Ovo mjesto je raj" i "Hvala na uspomenama", samo su neki od opisa koje je Josephine podijelila sa više od 4 milijuna pratitelja na Instagramu.

 

 

Prema njezinim fotografijama, otkrili smo da je Dubrovnik i njegovu okolicu istražila uzduž i poprijeko, a na odmor je došla s dečkom Alexanderom i obitelji. Posjetila je lokacije snimanja TV serije "Igra prijestolja" te otkrivala skrivene uvale i plaže kojih u našem prekrasnom dubrovačkom arhipelagu ne manjka. 

Osim čarobnog krajolika, Josephine nas je oduševila i savršeno isklesanom figurom koju ponosno pokazuje, a prema komentarima njezinih fanova, ne zna se tko više ostavlja bez daha - ona ili Dubrovnik?

 

 

Josephine je tek jedna od mnogobrojnih zvijezda koje će (ili već jesu) ove godine posjetiti našu jadransku obalu. Dubrovnik je sigurno jedna od atraktivnijih lokacija, ali ni ostali gradovi i otoci ne zaostaju.

Prije dva tjedna je u Splitu i na Hvaru odmarala glumica i model Eva LaRue, a zvijezda američke serije 'Navy CIS', Michael Weatherly nije skrivao oduševljenje Dubrovnikom. 

 

 

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Posjeti Miss7.24sata.hr