Uskoro se počinje snimati remake 'Otimačice', evo tko će zamijeniti Gabrielu Spanic

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Približava se početak snimanja remakea popularne telenovele "Otimačica"
  • U ulozi blizanki Pauline i Paole naći će se glumica Sandra Echeverria
  • Blizanke će se u ovoj adaptaciji boriti za ljubav meksičkog predsjednika

Meksička sapunica "Otimačica", snimljena 1998. godine, s Gabrielom Spanic i Fernandom Colungom u glavnim ulogama, osvajala je srca gledatelja diljem svijeta krajem devedesetih. Blizanke Paulina i Paola u borbi za ljubav Carlosa Daniela Bracha privlačile su pažnju i glumcima osigurali zvjezdani status u kojem uživaju i danas.

S obzirom da Televisa, meksička tvornica snova, već neko vrijeme "živi na staroj slavi" i publiku želi privući ponovnim snimanjem nekadašnjih uspješnica, nije bilo dvojbe da će doći vrijeme i za ponovno snimanje kultne "Otimačice". Nakon što je krajem prošle godine najavljeno da se producenti ove godine bacaju na zahtjevan posao rekreacije ove uspješnice, sve je zanimala samo jedna stvar - hoće li glumiti Gabriela Spanic, meksička glumica hrvatskih korjena. 

I,da, kao što smo već pisali, Gabriela će glumiti i u novoj verziji. ''Imat ću posebno sudjelovanje. Presretna sam što ću im gostovati. Još uvijek ne znam kakav će biti moj lik, ali vjerujem da će mi dati nešto baš po mojoj mjeri'', radosno je potvrdila glumica koja, nakon godina ljubavnih, poslovnih i obiteljskih skandala, posljednjih mjeseci živi prilično mirnim životom. Njena uloga biti će manja. 

Nakon toga, krenula su šuškanja o novoj protagonistici. Neko vrijeme pisalo se o pjevačici i glumici Belindi, ali ispostavilo se da su sve to samo tračevi, a odabir je pao na drugo poznato lice. U ulogama zle i dobre blizanke naći će se popularna glumica Sandra Echeverria koja je i našoj publici poznata iz sapunica "Marina" i "Klon". 

Glumica egzotične ljepote za meksičke medije izjavila je kako će "Otimačica" biti smještena u suvremeno doba i svijet politike, ali o točnom scenariju nije otkrila ništa više. Šuška se da će Paola Bracha, zla sestra, zapravo biti prva dama Meksika, a glavni muški lik - sam predsjednik. Osim toga, nova verzija sapunice imat će svega 25 nastavaka, a to je čini gotovo četverostruko kraćom od originala. 

Sandra, kao novo ime, priznala je da je teško u ulozi nastupiti nakon Gabriele Spanic, ali da će dati sve od sebe da izađe iz njene sjene. E, pa, želimo joj sreću!

Posjeti Miss7.24sata.hr