Ups! Kate Middleton odjenula košulju naopačke i - svejedno zablistala

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Vojvotkinja Kate u posjet jednom centru za djecu zablistala je u Gucci ljubičastoj košulji
  • Cijena košulje kreće se oko 8500 kuna
  • Ipak, Kate je počinila modnu pogrešku i odjenula košulju naopačke

Vojvotkinja Kate Middleton prava je modna ikona, a u posljednje vrijeme značajno je modernizirala svoj stil. Opuštene tenisice, lagane haljine i zanimljive palazzo hlače sve su češće dio njenih outfita. U opuštenom i prekrasnom modnom izdanju vojvotkinja je ovih dana obišla i Centar za djecu Henry Fawcette. 

Kate je dan s djecom provela u Gucci svilenoj košulji s mašnom čija se cijena penje na vrtoglavih 8500 kn. Visoku cijenu košulje ublažila je povoljnijim hlačama brenda Sport Luxe koje je već prije nosila. Cijena hlača kreće se oko 800 kn. Mnoge je iznenadila odabirom štikli Gianvito Rossi jer je tom brendu mnogo sklonija vojvotkinja Meghan. Crne štikle od brušene kože s visokom blok petom i dalje su jeftinije od košulje i koštaju približno 4500 kn. U konačnici, mnogi su pohvaliti i odabir lila torbice brenda Aspinal koju je Kate također već prethodno nosila, a cijena joj se kreće oko 3500 kn. Dakle, košulja je najskuplji komad ovog outfita, a Kate je definitivno učinila da ostane upamćena. 

Vojvotkinja je Gucci model, naime, odjenula naopačke, a modni gaf odali su gumbi koji se inače nalaze straga, a vojvotkinja ih je nosila sprijeda. Dakle, Kate i njena hrpa stilista napravili su modnu pogrešku, ali moramo priznati da košulja ni s ove strane uopće ne izgleda loše. Dapače, nama se čini da je Kate baš zablistala u ovom chic ženstvenom izdanju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr