Uoči Dore Neda Parmać iz Opatije: Sve je nabijeno emocijama, jučer sam se rasplakala. Bit će veselo večeras

Privatna arhiva Nede Parmać Uživaju u opuštenoj atmosferi i ne osjećaju pritisak konkurencije
Vidi originalni članak
  • Nakon nekoliko godina pauze, u Opatiju se vratila Dora, hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije
  • Među natjecateljima vlada uzbuđenje
  • Sve detalje saznali smo od Nede Parmać, iz grupe Gelato sisters koji večeras nastupa s pjesmom ''Back To The Swing''

Pred večerašnju Doru, hrvatski izbor za pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu, u Opatiji je danas uzavrela atmosfera. Izvođači i njhovi timovi pristigli su prije nekoliko dana, a sinoć se održala i generalna proba na kojoj su se, vjerujemo, dotjerivali najsitniji detalji večerašnjih nastupa. 

Javnosti je već predstavljen i cijeli program. U večer će nas pjesmom uvesti Franka Batelić, prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na europskom natjecanju. Nadalje, tijekom večeri Dino Jelusić i Mia Negovetić izvest će najveće hitove s prethodnih Dora, zvijezda showa bit će Vanna, a program će voditi Iva Šuletnić, Mirko Fodor i Jelena Glišić.

S obzirom na to da o atmosferi u Opatiji ne možemo saznati mnogo, odlučili smo u pomoć pozvati prave insajderice i sve saznati iz prve ruke. Naša reporterka na jedan dan postala je tako Neda Parmać, koja je, uz Sanju Parmać i Romanu Pavliša, članica benda Gelato sisters. ''Pin up'' trio koji nas je do sada osvajao fantastičnim obradama velikih hitova te jedinstvenim i profinjenim stilom na večerašnjoj će Dori zapjevati pjesmu''Back To The Swing'' koja, već samim naslovom, prati stil koji je bend marljivo izgradio u tri godine postojanja. S Nedom smo se telefonski čuli odmah nakon jutrošnje press konferencija koja se održala u 11 sati.  ''Prošla je upravo pressica, svi smo pomalo uzbuđeni zbog večerašnjeg događanja. Sad idemo na probu i onda nakon probe kreću pripreme, frizura, šminka. Danas nema odmora cijeli dan, bit će veselo.'' - kaže pjevačica u čijem se glasu definitivno osjeća uzbuđenje. Za početak, odlučili smo ju pitati što se to događalo sinoć tijekom i poslije generalne probe.

''Prvi put u životu sam doživila da nešto ne mogu. Molim Boga, a inače mu se samo zahvaljujem. I užasno sam emotivna i sve je to toliko nenormalno da se već osjećam kao budala. Sinoć sam plakala pred svima bez imalo srama, a jedino što želim za sebe i svoju ekipu da se večeras, nakon našeg nastupa veselimo. U garderobi me tješila jedna divna mama... Tješila ma da ne plačem jer sam zdrava, lijepa, mlada... pa to je samo pjesma. Nisam mogla izgovoriti, kao prvo, da ja očito nisam zdrava (mentalno). Momentalno ni fizički, a i da je meni uvijek najviše stalo do glazbe. Meni je to sve. To je jedina stvar na svijetu u kojoj sam iole dobra. A momentalno nisam. Evo, to sam ja. Euforična nakupina suza. Toliko. Volim vas.'' - napisala je emotivna pjevačica ranije jutros na svom Instagram profilu pa nas je zanimalo u kakvom je stanju jutros. ''Ja ću sad reći da je sve okej jer želim vjerovati u to, ali da može biti bolje što se tiče mog zdravstvenog stanja - može. Ali mislim da će večeras sve biti dobro. Dat ću sve od sebe jer mi ništa drugo niti ne preostaje.'' - pozitivna je pjevačica koja je naišla na strašno veliku podršku kolega i prijatelja.  ''Ovdje smo u društvu naših dugogodišnjih prijatelja i kolega. Svi se poznajemo. Družimo se s Danijelom Pintarić i Bojanom, Leom Mijatović, Kim Verson. Tu je Luka Nižetić. Svi smo ekipa, svi se podržavamo, svi smo u istim problemima. Međusobno se razumijemo, hrabrimo i tješimo. Uopće se ne osjeti konkurencija. Kažem to bez imalo pretjerivanja. Sve kolege se podržavaju, pokazuju razumjevanja.'' - tvrdi Neda koja je ovih dana upoznala i nova talentirana lica koja će nastupiti na večerašnjoj Dori.  ''Upoznali smo neka nova lica. Svi su tu izvanredni pjevači. Baš sam se iznenadila kako Beta Sudar lijepo i čisto pjeva. Domenica ima zanimljivu pjesmu i nastup, Jure Brkljača također. Svi su oni izvanredno talentirani pjevači. Roko Blažević pjeva nevjerojatno dobro. Stvarno su svi klasa, i iskusni i manje iskusni. Osobno me impresionario nastup Manntre, vidjet ćete večeras. Doista su drugačiji, svi smo za vrijeme njihovog nastupa cupkali i imali lagani osmijeh na ustima. Dosta posebno, jedva čekam da vidite.'' - kaže Neda koja nimalo ne sumnja da će večeras biti pravi show. 

Za kraj, kao žene ženu, morali smo je upitati kako ide s pripremom šminke, frizure i outfita. ''Šminkat ćemo se same, a popravit će nas djevojke s HRT-a. Frizuru Gelato sistersa radi Atelier Monet, s obzirom da moramo imati specifične retro frizure koje podsjećaju na doba koje mi njegujemo. Naša frizerka Maja je tu s nama i to je jedno veliko olakšanje. Haljine nam je napravila Greta Gudelj, a našu plesačicu odjenuli su u krojačkom salonu Natali. Haljine su costum made jer takvih retro haljina inače nema baš gdje kupiti u Zagrebu pa sve to privatno moramo dati šivati. S nama plešu ''Back To Swing'' plesači koji su nam sjajna podrška u nastupu. S njima surađujemo već par godina, a slučajno se zovu slično našoj pjesmi.'' - zaključuje Neda kojoj definitivno držimo palčeve i jedva čekamo da Gelato sisters večeras rasture opatijsku pozornicu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr