U svom preskupo uređenom domu Ronaldo ima IKEA komad za samo 99,90 kuna

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Poznati nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodríguez ljubitelji su dizajnerskih i skupih stvari - on si to svakako može priuštiti
  • Nerijetko na društvenim mrežama objavljuju i fotografije s četvero djece koja odmalena žive u raskoši
  • No, na posljednjoj obiteljskoj fotografiji uočen je komad koji imaju i brojne hrvatske obitelji s djecom

Jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo (35) poznat je i po svojoj prema skupocjenim i luksuznim stvarima, od njegove kolekcije automobila nadalje. U toj ljubavi mu se pridružila i djevojka Georgina Rodríguez (26) koja često na društvene mreže stavlja fotografije s najnovijim modelima torbica svjetski poznatih brendova kao što su Birkin, Celine, Chanel, Dior i brojne druge. Kao što njihovi ormari odišu luksuzom, tako je i s ostatkom doma koji je trenutačno u Torinu gdje Ronaldo igra za Juventus. 

Life&style 6 setova posuđa uz koje će tvoja blagavaonica izgledati kraljevski otmjeno

Na posljednjoj fotografiji koju su objavili i Georgina i Cristiano, možemo vidjeti obitelj kako uživa u zajedničkom doručku. Za stolom sjede Cristiano Jr. (10) i blizanci Eva i Mateo (3) koje je Ronaldu rodila surogat majka te malena Alana Martina (2) koju je nogometaš dobio s Georginom. 

Između zlatnih stolaca i lustera, mnogi pratitelji su primijetili nešto zanimljivo. Iako bi si par mogao priuštiti najluksuznije i najskuplje hranilice za djecu, oni su se odlučili, ni više ni manje nego za IKEA stolac za hranjenje. Riječ je o modelu Antilop u kojem sjedi malena Alana, a istu hranilicu imaju i brojne obitelji diljem svijeta i Hrvatske. Bijelo - srebrni model košta 99, 90 kuna, a također smo ga mogli vidjeti i u restoranima. 

Mnoge je iznenadio izbor para, a ispod fotografije pratitelji su ostavljali komentare poput ''Moje dijete ima istu hranilici'', ''Barem imamo istu hranilicu'', a neki su se i našalili da se osjećaju bogato jer si mogu priuštiti isto mlijeko kao i obitelj Ronaldova obitelj. 

Life&style LEGO i IKEA udružili su snage, a rezultatom će biti oduševljeni i djeca i roditelji

Posjeti Miss7.24sata.hr