U ovoj će 'kolibici' Meghan i Harry provesti medeni mjesec?

Getty/Guliver
Da, dobro si pročitala - provest će ga u kolibi, ali u ništa manje prekrasnoj nego što bi očekivala...
Vidi originalni članak

Sretni mladenci princ Harry i Meghan Markle upravo su u potrazi za destinacijom za medeni mjesec, a izgleda da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odabrali Kanadu, točnije Fairmont Jasper Park Lodge u Alberti, prekrasan resort u planinama!

Prema "tračevima", mladenci će se uputiti u planine Alberte i uzeti najpoznatiju kolibu u parku, koja se proteže na čak 600 kvadratnih metara i zove se "Outlook Cabin", poznatu i kao "The Royal Retreat". Dosad, u ovoj kabini su odsjeli kralj George VI i kraljica Elizabeta 1939. te kraljica Elizabeta II i princ Phillip 2005. godine. Izgleda da se dosad nitko za nju nije odlučio upravo za medeni mjesec...

Međutim, vratimo se na kolibu - jer ona nije samo drvena kućica kakvu možda zamišljaš. Radi se o luksuznoj kolibi s čak 6 spavaćih soba, zatvorenim verandama i prekrasnim kaminom od kamena koji grije dnevni boravak i blagovaonicu. Kako kažu iz resorta, idealna je za obitelj i prijatelje za proslave posebnih prigoda. Interijer je pretežito prekriven u drvu s elementima kože koji daju vrlo raskošan dojam, pa ovdje vrlo jednostavno možemo zamisliti kraljevske mladence kako nonšalantno troše dane.

Inače, Fairmont Jasper Park Lodge pruža cjelogodišnji luksuzni odmor, a poznati su i kao najbolji golf teren u Kanadi. Meghan i princu neće biti dosadno - u ponudi su i rekreacijske aktivnosti u prirodi poput planinarenja, vožnje kanua ili kajaka, jahanja, vožnje biciklima po planini ljeti ili skijanja i klizanja tijekom zime. Na kraju dana, gosti se mogu opustiti u velikom SPA centru ili uživati na velikom vanjskom bazenu.

Pitamo se pitamo, koje aktivnosti će Meghan i Harry obavezno iskušati?!

Posjeti Miss7.24sata.hr