U kakvim kombinacijama treniraju poznate Hrvatice

Instagram
Ako ti nedostaje inspiracije za jedan savršeni sportski outfit, možda ti ove fit cure daju nekoliko ideja...
Vidi originalni članak

Ajmo biti iskrene, vježbanje nam je uvijek draže ako smo u stylish outfitu. Ima nešto inspirativno u novom paru tajica, sportskog topa ili tenisica jer se u većini slučajeva jedino tako motiviramo na "šetnju" do teretane. 

Kako ti uniformiran outfit koji se sastoji od crnih tajica i crna majice može jako brzo dosaditi, nije loša ideja da (barem ponekad) razbiješ cijelu monotonu sportsku kombinaciju kojim eklektičnim komadom. Još jedna velika modna inspiracija su nam i naše fit Hrvatice koje nas svakodnevno oduševljavaju i inspiriraju svojim Insta fotkama. Od poznatih trenerica pa sve do manekenka i pjevačica, ove cure znaju kako i u čemu vježbati da bi čak i u teretani ostale uvijek moderne i trendi.

Ana Gruica

Apsolutna kraljica trbušnjaka većinu vremena vježba u sportskom topu i tajicama, a jedan pogled na njezin trbuh dovoljno je dobar razlog i zašto je to tako.

 

Anita Dujić

Na Anitinoj manekenskoj figuri sve izgleda dobro, ali najčešće za svoje treninge ipak bira klasične tajice koje joj osiguravaju čvrstu potporu. Plus: Anita je obožavateljica tenisica pa i na tom području ima zavidnu kolekciju...

 

Antonija Stupar Jurkin

U posljednjih godinu dana otkrila je ljubav prema teretani i oduševila nas svojom savršeno isklesanom figurom. Antoniju većinom viđamo u jednobojnim sportskim lookovima, a apsolutno svaki do njih joj stoji nevjerojatno dobro.

 

Ecija Ivušić

Ova zaljubljenica u fitness praktički svaki trening nosi drugi outfit. I to jedan bolji od drugog!

 

Fani Stipković

Ako ti ikada, ponavljamo IKADA, ponestane motivacije za vježbanje, samo pogledaj Instagram profil Fani....

 

Lana Jurčević

Na Lani sve stoji dobro i najviše je volimo vidjeti u šarenim outfitima. Lana bira sportske topove jer voli potporu, ali i što manje slojeva na sebi dok vježba. S ovakvim trbušnjacima i mi bismo vježbali u topiću...

 

Nina Badrić

Za Ninu nema odmora ni na godišnjem! Najčešće bira tajice i topove jer zna da je u njima najugodnije vježbati, a pogotovo vježbe pilatesa i joge, koje Nina najviše preferira u svojoj rutini. 

 

Pamela Ramljak

Pamela se u posljednjih nekoliko godina zaljubila u fitness i stalno nas oduševljava novim ideja za trening, kao i outfitima. 

 

Renata Sopek

Instagram naše najpoznatije trenerice je jedna velika oda fitnessu i vježbanju. Nema tog outfita kojeg ne bismo htjeli kopirati od Renate.

 

Žanamari Perčić

Od kako je rodila, Žanamari nikad nije izgledala bolje. Naša pjevačica voli nositi monokromatske outfite, ali i zna začiniti cijeli sportski look nekih šarenijim komadom. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr