U 60. godini pustio bradu, postao model i oduševio svijet!

Emma Jane Photo/Instagram
Najveći mu je životni san ostvariti suradnju s velikim modnim brendovima, poput Chanela ili Diora.
Vidi originalni članak

Ljepota i mladost dva su neodvojiva pojma pa ne čudi što su modeli koje svakodnevnom gledamo na modnim pistama redom mlade djevojke i zgodni mladići. No, 60-godišnji Philippe Dumas je dokazao kako ljepota nije rezervirana samo za mladost!

Nakon što je prošle godine odlučio pustiti bradu počeo je dobivati komplimente na račun izgleda sa svih stana i shvatio je kako je pravo vrijeme da pokuša otvariti svoj životni san.

Iako je završio pravo, cijeli je život proveo u filmskoj industriji i marketingu, a s odlaskom u mirovinu pronašao je novi hobi.

Naime, prije sedam mjeseci na web stranici Imgur upitao je korisnike misle li da bi se u svojim godinama trebao odazvati na poziv za fotografiranje i postati model, a oduševljene reakcije su ga potaknule da se zbilja i odvaži okušati u svijetu modelinga.

"Počeo sam paziti na to kako se oblačim, te sam kontaktirao nekoliko agencija. Tako je počela moja karijera", ispričao je Philippe koji je gotovo preko noći postao nova pariška zvijezda brojnih kampanja i shootinga.

Čini se da su tetovaže, sijeda kosa i brada nova obilježja nekih novih-starih hipsterskih generacija. 

"Volim ono što radim i uživam baviti se ovim poslom. Što bih još mogao poželjeti? Možda jedino da napravim poneku međunarodnu kampanju za brendove poput Chanela ili Diora. Svi imamo svoje snove, a ovo bi možda moglo pomoći u ostvarenju mojih", rekao je Dumas.

Priznat ćete, stila poput njegovog nitko se ne bi posramio!

Posjeti Miss7.24sata.hr