Twitter bruji: Uz Trumpa nije Melania, već njena dvojnica

Getty/Guliver
Nova teorija zavjere je na pomolu, i pogađa ni više ni manje nego američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegovu suprugu Melaniju - je li moguće da ona ima dvojnicu za javna pojavljivanja?!
Vidi originalni članak

Skeptični twitteraši uvjereni su u to kako američka prva dana Melania Trump koristi "body double", tj. dvojnicu koja se umjesto nje pojavljuje u službenim prilikama s njenim mužem. Sve je krenulo tako da je jedan korisnik istaknuo kako Melania uopće nije ličila na sebe u aktualnom CNN klipu. Nakon toga, napravio je i usporedbu slika i tada kreće lavina - crna rupa teorija zavjere se otvorila! 

 

 

Naime, Trumpovi su bili u posjetu trening centru američke tajne službe u Marylandu, nakon čega je predsjednik odgovarao na pitanja novinara, a pored njega je stajala Melania. Korisnici su tako primijetili i da se Donald čudno ponašao, naglasivši da žena u kadru kao da pokušava javnost uvjeriti u to da je ona zaista Melania. Korisnici su se prisjetili i toga kako je Trump jednom zaboravio da Melania stoji točno iza njega, a onda su krenula i sprdanja svjetskih razmjera - neki tvrde da je dvojnica Caitlyn Jenner, drugi da je prerušeni bodyguard, a treći da je ovo najmisterioznija teorija zavjere otkad je Avril Lavigne "navodno" umrla i zamijenila ju je dvojnica... 

 

 

 

Međutim, na veliko razočarenje svih - jer ipak bi ovo bila jako zabavna priča - Melania je snimljena taj dan ranije bez sunčanih naočala i itekako je jasno da je to ona. Zasad, ova teorija urote pada u vodu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr