Tragedija omela Lady Gagu da uživa u dvije osvojene nagrade

instagram @janko_popovic_volaric
Za Lady Gagu sinoć je trebala biti večer iz snova na dodjeli Critic's Choice dodjeli, no smrt voljenog ljubimca sve je zasjenila
Vidi originalni članak

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada Critics' Choice Awards Lady Gaga pomela je konkurenciju. Za pjesmu Shallow iz filma Zvijezda je rođena dobila je nagradu za najbolju pjesmu, a za ulogu Ally s Glenn Close podijelila je nagradu za najbolju glumicu. Osim toga, na crvenom je tepihu (zapravo plavom, u ovom slučaju) zablistala u maniri prave dive pedesetih godina prošlog stoljeća. 

Sve je počelo divno

Blijedoružičasta toaleta Calvina Kleina pjevačici je stajala kao salivena, a laskali su joj i valovi u kosi te nenametljiv make up. Zvuči kao noć iz snova, zar ne? Ipak, život je za nju imao malo drugačiji plan...

Preminula je voljena Arabella

Naime, pjevačica je u pola večeri saznala da bitku za život gubi Arabelle, njena kobila. Prekrasnu, bijelu kobilu Lady Gaga dobila je od Interscope Recordsa prije Božića 2015. godine. O svojoj ljubimici Gaga je s nježnošću govorila u brojnim intervjuima, a nabavila joj je i partnera - konja Triggera. 

ZANIMLJIVO Razgovaraš sa životinjama? To je znak da si inteligentna

Trčim da se oprostimo

Ipak, kobila je sinoć preminula, a Lady Gaga objavila je poduži post u kojem se od nje oprašta. ''Počašćena sam što sam dobila nagradu za najbolju pjesmu i za najbolju glumicu, zajedno s Glenn Close, večeras. Srce mi puca od ponosa. Ipak, rastužuje me što sam nakon dodjele saznala da moj anđeo, moja kobila Arabella, umire. Trčim prema njoj da se oprostimo. Njeno ime znači ''poziv na molitvu''. Ona jest i bila je predivna kobila. Naše duše i duhovi bili su jedno. Kad je ona patila, patila sam i ja. Nikada neću zaboraviti ono što smo dijelile. Duge zajedničke šetnje, galopiranje kroz kanjone. Hranila sam je keksićima.

Glumica danas žaluje za ''svojim anđelom''

Ona će zauvijek biti dio mene. Tako sam jako tužna. Želim ti da bol za tebe završi, da ti se vrata raja otvore. Volim te. Curo, gdje misliš da ideš?'' - napisala je dirnuta Gaga na Twitteru. Ovu noć nagrada, čini se, ova zvijezda pamtit će još dugo. I to ne samo po dobrome. 

Posjeti Miss7.24sata.hr