Tko je djevojka Cristiana Ronalda u koju su Talijani tako ludo zaljubljeni?

Getty Images
Španjolska ljepotica ima više od 7 milijuna pratitelja na Instagramu i postala je miljenica talijanskih dizajnera, a mi se pitamo: tko je Georgina Rodriguez?
Vidi originalni članak

Portugalac Cristiano Ronaldo već deset godina poznat nam je kao jedan od najboljih svjetskih nogometaša o čijim sportskim uspjesima stalno slušamo, ali svoj privatni i ljubavni život oduvijek je nekako skrivao od medija i javnosti. Znamo da je gotovo pet godina bio u vezi s ruskim topmodelom Irinom Shayk, a i prije i poslije povezivali su ga s brojnim ljepoticama. Prošle godine gotovo nas je šokirala vijest kako čeka dijete sa do tada nepoznatom 22-godišnjom Španjolkom Georginom Rodriguez, a od kada se par ljetos preselio u talijanski Torino, gdje Cristiano igra za Juventus - čini nam se kako su svi poludjeli za ovom djevojkom!

Georgina Rodriguez

Georgina je rođena u španjolskom gradiću Jaci, a u Madrid se preselila kako bi radila na modnoj karijeri. Bavila se plesom i foto-modelingom, a na kraju dobiva posao asistentice prodaje u Guccijevoj trgovini u Madridu - gdje i upoznaje Cristiana Ronalda. Paparazzi su ih često slikali zajedno na večerama u Madridu, a Georgina je ubrzo viđena i na tribinama Realovih utakmica, gdje u to vrijeme igra Cristiano. Iako nikada službeno nisu potvrdili svoju vezu, s prvom fotografijom na Instagramu bilo nam je jasno da su par! 

U nekom trenutku mediji su počeli šuškati o trudničkom trbuščiću Georgine, ali sve dok u javnost nije izašla službena potvrda kako je rodila djevojčicu Alanu Martinu, vijesti o njenoj trudnoći bile su samo nagađanja. 

Nakon što se par ljetos preselio u Torino, Georgina je odjednom postala miljenicom talijanskih medija i modnih dizajnera koji ju stalno pozivaju na evente i odijevaju za važna događanja. Georgina već surađuje sa Versaceom i Balmainom, a šuška se kako bi upravo ona mogla biti novo zaštitno lice Prade za jednu od nadolazećih kampanji.

 

 

Stars Kako su izgledali počeci naših WAGsica na Instagramu?

Nedavno je Georgina oduševila na Venecijanskom filmskom festivalu gdje je stigla u suradnji s talijanskim modnim brendom Twinsetom, a ako je suditi prema ovom naglom usponu mogli bismo ju očekivati u još mnogo modnih uloga u narednim mjesecima...

Pardon, jesmo spomenuli koliko je Georgina nevjerojatno zgodna?! Očito ne preskače ni dan u teretani...

Posjeti Miss7.24sata.hr