Tek su joj 33, a s TV ekrana smiješi nam se već dva desetljeća

Privatni album/Olja Runjić
Naša poznata televizijska voditeljica karijeru je započela u kostimu velikog zeke, a sigurni smo da danas svi u Hrvatskoj znaju tko je
Vidi originalni članak

Rođena je 15. svibnja 1983. godine, a već 1996., sa tek 12 godina, prvi put se pojavila na televiziji i od tada nam se njeno lice svakodnevno smiješi s malih ekrana. U jednoj od najpoznatijijih dječjih emisija iz devedesetih, Turbo Limach Showu, u kostimu velikog zeke djeci je dijelila kakao, iako je i sama bila tek mala djevojčica. A kada se prijavila na audiciju u ZKM-u za emisiju Zagonetni ulomak, odmah je osvojila redateljicu Vlatku Vorkapić i postala Bilješka, djevojčica s knjigom na glavi. Tu je započela njena uspješna televizijska karijera koja traje sve do danas, posljednja dva desetljeća.

Oni koji se sjećaju dječje edukativne emisije, već sigurno znaju da se radi o Ivi Šulentić, a ova 12-godišnja slatkica sa slike, nije se puno promijenila do danas. Od tada smo je mogli gledati u brojnim hit emisijama, uz koje su mnogi od vas odrasli, poput Dječjeg tjednika, Brilijanteena, Garaže, koju još uvijek vodi, kao i u najpopularnijem talent showu The Voice.

Osim što je uspješna televizijska i radijska voditeljica, Iva je i ambasadorica humanitarne kampanje "Dislajkam mržnju - NE govoru mržnje na Internetu", a okušala se i u glumačkim vodama te kao sinkronizatorica u animiranim filmovima. Također, Iva je i zvijezda našeg posljednjeg broja glossy magazina Budi.IN Chic, gdje se odlično snašla i u ulozi modela.

Svestranoj slatkici tek su 33 godine, a iza sebe već ima zavidnu karijeru, no vjerujemo da će nam se njeno lice s malih ekrana smiješiti još puno, puno godina.

Posjeti Miss7.24sata.hr