Tatjana Jurić pokazala svog brata Miroslava: ‘’Što mi je buraz zgodan, pa moram ga pohvaliti!''

Davorin Visnjic/PIXSELL Tatjana Jurić pohvalila se svojim bratom
Vidi originalni članak
  • Tatjana Jurić već godinama piljeni pozornost svojom ugodnom pojavom, a  izgleda kako nije jedina ‘s dobrim genima’ u obitelji
  • Lijepa voditeljica pohvalila se i zgodnim bratom na svome Instagram profilu
  • Miroslav je šest godina stariji od 39-godišnje Tatjane koja ga je oduvijek doživljavala svojim zaštitnikom 

Tatjana Jurić razveseljava mnoge svojim glasom u eteru Narodnog radija, a lijepa voditeljica početkom godine vratila se i na male ekrane, točnije kao voditeljica emisije ''Zdravlje na kvadrat'' na Novoj TV koju je do sada vodila Anja Alavanja.

Beauty Kako nositi najpopularniju frizuru ovog proljeća? Pogledaj kako to rade Tatjana Jurić i Franka Batelić

U dinamičnom životnom tempu lijepoj voditeljici velika su podrška otac Ivan i brat Miroslav koje rijetko pokaže na svojim društvenim mrežama. Međutim markantan Miroslavov look ovaj put inspirirao je Tatjanu da se svojim šest i pol godina starijim bratom pohvali na društvenoj mreži

‘’Što mi je buraz zgodan! Pa moram ga pohvaliti! I čak mu ta brada stoji’’, napisala je Tatjana. 

Miro koji je izrazito visok, što ga je vjerojatno i motiviralo na bavljenje košarkom, svoj dobar izgled sigurno i duguje redovnoj aktivnosti. 

Ponovno solo. Tatjana Jurić otkrila što je kumovalo prekidu njezinih zaruka

Tatjana je ranije domaćim medijima izjavila kako brata smatra svojim zaštitnikom. Početkom godine i javno ga je pohvalila. 

‘’Moram pohvaliti svoga brata – nakon 15 godina izbjegavanja, konačno me bez stresa može i slušati na radiju i gledati na televiziji. Do sada je to uvijek izbjegavao, kaže, ako nešto pogriješiš... ne mogu ja to. Njemu je to stres’’, priznala je Tatjana za Večernji

Tatjana i Miroslav, prema riječima voditeljice nisu se nikada ozbiljno posvađali, osim što je Miro zezao svoju mlađu sestru dječačkim smicalicama poput ' indijanske vatre'.

‘’Jedna sam od onih sretnica koja je ima starijeg brata. Mnogo mojih prijateljica zavidjelo mi je na bratu sportašu, okruženom s puno zgodnih dečki. Za mene su oni uvijek bili samo njegovi prijatelji. Nisam bila zaljubljena ni u jednog prijatelja svojeg brata!’’, otkrila je jednom prilikom Tatjana. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr