Tara i Dino kao Gaga i Bradley: "Sami procijenite je li naša kemija jaka i izvan pozornice"

Luka Stanzl/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Nova sezona emisije "Zvijezde pjevaju" približava se kraju, a sinoć smo saznali tko su polufinalisti
  • Maksimalan broj sinoć su osvojili Tara Thaller i Dino Jelusić
  • Osim scenskim nastupom i zavidnim vokalnim sposobnostima, ovaj par publiku je osvojio fantastičnom kemijom

Nova sezona emisije "Zvijezde pjevaju" polako se približava finalu, a sinoć se na televiziji emitirala šesta epizoda. Četiri preostala para pjevala su po dva glazbena broja, a show su na kraju napustili Katarina Strahinić i Pero Galić. U polufinalnoj emisiji iduće subote gledat ćemo Ashley Colburn i Bojana Jambrošića, Ivanu Kindl i Krešimira Sičevića Međerala te Dina Jelusića i Taru Thaller. Tara i Dino, najmlađi natjecateljski par, sinoć su izveli dvije pjesme - "Dream a Little Dream Of Me" i "Sve je to od lošeg vina".

Oba nastupa bila su ocjenjena najboljim ocjenama pa su skupili svih osamdeset bodova žirija, a Remi im je dala cijeli niz komplimenata. "Vanserijski, fenomenalno, besprijekorno i čisti tonovi." - nahvalila ih je pjevačica.

Dok se za prvi nastup odlučila za retro zlatnu haljinicu, u drugom nastupu Tara se odlučila za bijelo odijelo. Sako i uske hlače srednje visokog struka kombinirala je s bijelim crop topom i crnim salonkama, a kosu je uvila u velike lokne i sve začinila minimalističkim make-upom koji joj najbolje pristaje.

Osim odličnim scenskim nastupom i zavidnim vokalnim sposobnostima, ovaj mladi par sve je oduševio snažnom kemijom zbog koje su mnogi posumnjali da je između njih tinjaju ljubavne iskre. Međutim, Dino je za Story otkrio kako su samo profesionalci. "Profesionalci smo oboje, a dokaz da znamo što radimo je to što ste našoj kemiji na pozornici povjerovali do te mjere da mislite da to ima veze s privatnom životom. A ima li, prepuštamo svakome na maštu" - rekao je mladi glazbenik.
Ipak, ostavio je nešto prostora za maštu publike pa će mnogi jedva čekati da vide hoće li se nešto više saznati baš tijekom polufinalne ili finalne emisije showa. 

Posjeti Miss7.24sata.hr