Tako posebne i tako svoje - Đurđica Tedeschi i Josipa Lisac zablistale na otvorenju izložbe

Marko Lukunić/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • U Klovićevim dvorima sinoć je otvorena izložba poznatog umjetnika Mersada Berbera
  • Otvorenje je okupilo brojna lica iz javnog života koja ne viđamo toliko često
  • Modnim odabirom istaknule su se Đurđa Tedeschi i Josipa Lisac

U Klovićevim dvorima sinoć je otvorena izložba poznatog umjetnika Mersada Berbera, a ovo otvorenje okupilo je osobe iz javnog života koje ne viđamo toliko često. Na otvorenju su se pojavili Hanka Paldum, Đelo i Paula Jusić, Borna Kotromanić, Ćiro Blažević, Stjepan Mesić i brojni drugi. Među posjetiteljima stilom su se istaknule i dvije dame, i inače prepoznatljive po svom osebujenom i upečatljivom stilu - Đurđica Tedeschi i Josipa Lisac. 

Umirovljena sutkinja i pjevačica svojim su outfitima ostavile snažan dojam. Đurđica se odlučila za crno-bijelu kombinaciju. Odjenula je crnu haljinu s upečatljivim ovratnikom te nekonvencionalan bijeli baloner. Crno-bijelu odjeću kombinirala je sa zlatnim štiklama na vezivanje i vintage torbicom, a cijelu kombinaciju podignula je odabirom nekonvencionalnih modnih dodataka. Osim mrežastih rukavica s otvorenim prstima, isticale se se velike bijele naušnice i fantastičan bijeli šešir. Veoma kraljevski, zar ne?
S druge strane, pjevačica Josipa Lisac, stilska inspiracija mnogih, odlučila se za potpuno crnu kombinaciju koju je osvježila tek jednim detaljem. Crnu midi haljinu, oversized baloner i čizme podigla je odabirom crvenog šešira i make-upa u crvenkasto-roza tonovima. Ove dvije dame na nas su definitivno ostavile dojam i voljeli bismo ih definitivno viđati i češće. Kako se tebi sviđaju njihovi outfiti?

Posjeti Miss7.24sata.hr