Svi kažu da je nova djevojka Brooklyna Beckhama jako nalik svekrvi Victoriji! Što ti kažeš?

Profimedia/Instagram
Victoriju Beckham vidjeli smo u raznim izdanjima, ali nikad dosad nismo je vidjeli kao - potencijalnu svekrvu!
Vidi originalni članak

Obitelj Beckham živi prilično javnim životom i mediji im već više desetljeća prate svaki korak. Vidjeli smo ih na vjenčanju, dočekali rođenje svakoga od četvero djece, svjedočili Davidovoj aferi te Victorijinu uspomenu u svijetu mode. Posljednjih godina Beckhami i sami, putem Instagrama, daju uvide u svoj privatni život te često iznenade obiteljskim fotkama koje nas odmah raznježe.

Već smo mislili da smo vidjeli sve, a onda su se po prvi put pojavile slike Victorije Beckham u ulozi - svekrve. Naime, Brooklyn Beckham, 19-godišnji i najstariji sin, odnedavno ima djevojku za koju se svi kunu da je ista Posh. 

Hana Cross ima 21 godinu i prilično je jasno čime je osvojila mladog Beckhama. Zelenooka djevojka je izuzetne prirodne ljepote i bavi se modelingom. Iako mediji o ovoj mladenačkoj ljubavi pišu već dulje vrijeme, sada je očito da je stvar krajnje ozbiljna. Naime, Hana je napokon upoznala mamu i tatu Beckham. Dakle, službeno je, Victoria i David po prvi su put ''svekar i svekrva'.

Hana je prava mudrica. S obitelji se pojavila na Davidovoj modnoj reviji koji je napravio u suradnji s britanskim brendom Kent & Curwen. Maestralan potez, zar ne? Ma tko bi joj odolio! 

Nije joj odoljela ni uvijek stylish Victoria koja se na reviji pojavila u prekrasnom odijelu koje se odmah smjestilo na listu naših tajnih želja. I Hana se odlučila za hlače u, doduše, malo manje formalnom izdanju. Ali sasvim dovoljno da ove dvije dame stvore savršen modni balans na svom prvom zajedničkom javnom pojavljivanju.

Posjeti Miss7.24sata.hr