Sviđaju li ti se ove promjene frizura kod slavnih cura?

Instagram
Kada se ti i tvoj frizer konačno usuglasite i postigneš savršenu boju, dužinu i oblik kose, na konju si. I imaš osjećaj da bi sada takvu kosu mogla nositi zauvijek. No, svaka promjena je dobrodošla, a znaju to i ove slavne cure koje su iznenadile svojim novim (poboljšanim) frizurama
Vidi originalni članak

Pratimo ih svakodnevno na društvenim mrežama, njihovi modni odabiri i beauty proizvodi i tretmani koje koriste svakodnevno su i naša inspiracija, a isto tako znamo da su spremnije na rizik od nas običnih smrtnica. Zašto? Zato što svaki njihov kiks, bio, beauty ili modni, one poprave u tren oka. Ako im netko uništi frizuru, slavne cure za 5 minuta mogu nabaviti periku toliko stvarnu da nikad nećeš pomisliti da je perika. No, da ne bude sve crno, mi smo radije odabrali dame koje su u svojoj promjeni frizure bile više nego uspješne! Ovo su jedne od posljednjih fenomenalnih promjena frizura slavnih...

Kim Kardashian
Kud ona okom...ostatak uzrečice znaš. Najpoznatija reality diva je jednostavno predvodnica trendova. Otkad je postala poznata (da, još od "kućni video uradak je ukraden" dana), Kim je bila prepoznatljiva po tamnoj kosi. No, to ne znači da ne voli otići u krajnost. Krajem ove godine je ponovno "poplavila" i priznala je da joj je za to trebalo puna 24 sata, a onda je dodala ružičastu boju i tamne pramenove. Dok cure diljem svijeta pokušavaju iskopirati roza Kimmy, ona se već vratila prirodnoj boji kose..

Selena Gomez
Još jedna slavna brineta je barem nakratko otkrila čari plave kose. Ona vjerojatno ne misli da se plavuše bolje zabavljaju jer je vrlo brzo vratila svoju prirodnu boju kose. Dužinu je zadržala - messy bob je njezina omiljena frizura već nekoliko sezona.

Lady Gaga
Iako je ona više modna kameleonka nego žena spremna na česte promjene kose, možemo s pravom reći kako je kratak izlet u kosu boje meda bio pun pogodak. Lady Gaga je s toplom nijansom kose izgledala pristupačnije, ali se početkom godine ponovno vratila svojoj ledeno plavoj nijansi. Teško je reći što joj bolje stoji jer izgleda sjajno sa svim bojama kose, ali možemo zaključiti je ledena plava ipak više njen đir.

Karlie Kloss
Lijepa manekenka, zagovarateljica zdravog života, bivša balerina, i nabroji što još želiš, Karlie je u svojoj ulozi lijepe humanitarke odlično pristajala kosa boje meda. Ta prirodna kosa je djelovala vrlo nježno i činila ju je mlađom. Ipak, platinasto plava joj daje jedan vamp look i nadamo se da će ovu boju što duže nositi...

Bella Thorne
Bivša Disneyjeva zvijezda i glavna glumica hit filma 'Ponoćno sunce' je prava kameleonka. Za razliku od klana Kardashian Jenner čije članice u danu promijene i nekoliko perika, ova cura svoju kosu doista farba! Dobro, tu i tamo postane plavuša na jedan dan, ali zanemarivo naspram spomenutih dama. Nakon vatrene crvene, ružičaste, svih žarkih nijansi ovih dana se vratila prirodnoj riđoj boji kose. I moramo priznati, ta boja joj najbolje pristaje.

Jourdan Dunn
Iako su prekrasnu britansku manekenku obilježili slavni clean cut bob i najčešće dugi uvojci prekrasne zdrave kose, sredinom prošle godine Jourdan Dunn nas je jednostavno oduševila svojom frizurom. Za sve cure koje se boje pixie cut frizure, Jourdan bi im mogla održati koju lekciju. Ovako se to nosi!

Posjeti Miss7.24sata.hr