Supermodel Helena Christensen svijetu pokazala svoju bol

instagram @taytay_xx
U teškim trenucima danskom supermodelu ne nedostaje podrška obožavatelja
Vidi originalni članak

Helena Christensen, nekadašnji supermodel, prolazi kroz vrlo teško emotivno razdoblje. Naime, ova 49-godišnjakinja oprašta se od svoje bake koju neizmjerno voli, a fotografija koja pokazuje kako je njeguje pred smrt izazvala je brojne emocije njezinih obožavatelja.


Uz fotografiju na kojoj leži uz svoju stogodišnju baku Helena je napisala:
"Kada se moj sin rodio, ležala bih tiho uz njega u bolnici i slušala njegove prve udahe sve dok ne bih zaspala. Onda bih se probudila i slušala opet. Sada sam u bolnici i slušam udisaje moje bake. Nadam se da će ostati s nama još danima, tjednima. Ostat ću uz nju večeras da joj mogu biti blizu i slušati je. Znam da ima 100 godina i vječno sam zahvalna da još uvijek imam svoju baku, ali ipak bih je voljela zadržati još malo dulje". 

 

 

Helena je došla u bolnicu kako bi ondje mogla biti uz baku Ketty, uz koju su ona i sestra Anita imale predivno djetinjstvo. Upravo su im baka Ketty i djed prenijeli brojne životne vrijednosti na kojima im je Helena danas zahvalna. Kaže kako je uz njih uživala u sitnicama, brala cvijeće, hranila životinje na farmi, osluškivala pijetla koji je budi, uživala na biciklu, uživala u svemu lijepome što donosi  sretno djetinjstvo...

 


Prekrasna manekenka rodom iz Kopenhagena, osim na modnim pistama i naslovnicama, ostala je nezaboravn i zbog spota Chrisa Isaaka za pjesmu Wicked Game. Otkako se aktivno ne bavi modelingom, Helena aktivno sudjeluje u humanitarnim projektima te se bavi fotografijom.

Posjeti Miss7.24sata.hr