Što rade žene rukometaša u Švedskoj dok iščekuju utakmicu nad kojom strepi cijela nacija?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Iz sata u stan traje uzbuđenje oko današnjeg finala Europskog rukometnog prvenstva
  • Hrvatska igra protiv Španjolske, a uz igrače su, naravno, kao najveća podrška i njihove supruge
  • Neke od njih su na Instagramu podijelile kako provode vrijeme iščekujući važnu utakmicu

Gotovo da ne postoji onaj tko nije pogledao polufinalnu utakmicu Hrvatske i Norveške na Europskom rukometnom prvenstvu. Nakon potrošenih živaca i izgriženih noktiju, Hrvatska je izborila svoje mjesto u finalu. A upravo se danas u Stockholmu odigrava utakmica sa Španjolskom nakon koje će se hrvatski rukometaši vratiti sa zlatom ili srebrom oko vrata.

Europsko prvenstvo u rukometu Ljepotice i 'zvijeri': Ovo su atraktivne djevojke i supruge naših moćnih 'kauboja'

Uz naše rukometaše u Švedskoj su i njihove supruge koje su im najglasniji navijači. Mnoge od samozatajnih ljepotica koje su osvojile srca naših reprezentativaca na društvenim mrežama imaju zatvorene profile ili nisu aktivne pa smo kod ostalih provjerili kako se one provode uoči velike utakmice. 

Olja, supruga Igora Vorija, nekadašnjeg kapetana, a danas direktora Hrvatskog rukometnog saveza, u Švedsku je došla sa sinom Petrom i kćerkicom Nikom. Obitelj je uživo pratila utakmice i u Austriji te su bili jedni od glasnijih navijača.

Sate do utakmice obitelj Vori provodi u šetnji i razgledavanju glavnog grada Švedske te uživaju u pizzi.  

Zgodna i uvijek zanimljivo odjevena Olja, na svojim fotografijama nam je pokazala i interesantne dućane koje je pronašla u ovoj skandinavskoj zemlji.

Supruga Luke Stepančića, Ana, iskoristila je dane između utakmica za druženje sa ženama rukometaša. Ona se na Instagramu pohvalila kako uživa u društvu Anje Valčić, supruge bivšeg reprezentativca Josipa, Ive Kopljar, supruge bivšeg reprezentativca Marka Kopljara i sestre Domagoja Duvnjaka te Lucije Žulj, supruge kapetana Domagoja Duvnjaka. 

Sigurno je u društvu žena koje dijele zajednička iskustva uoči ovako velikog događaja lakše iščekati tu utakmicu nad kojim cijela Hrvatska strepi. 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr